Hvordan til at genplante Drosera Capensis

08/22/2015 by admin

Hvordan til at genplante Drosera Capensis

Drosera capensis er også kendt som cape Soldug. Soldug er epifyter planter med lange stængler, at opsige i bred sticky puder. Soldug lokker og fanger insekter for at supplere sit nitrogen behov, da det vokser i jorden er næringsstof fattige. Native til Sydamerika, anlægget er en flerårig plante, som har klistret hår på blade eller puder, som er belagt med en sød sap. Disse hår fange bytte og derefter pad folder over insekt. Anlægget fordøjer derefter insekt. Drosera capensis kan lide mildt Sure, våd jord, som sphagnum. Repot Soldug, når de er i dvale og rødder begyndt at vise.

Instruktioner

•Chose en pot, der er bare lidt større end de tidligere boliger til anlægget. Cape Soldug har en moderat til langsom vækst og vil ikke vokse fra puljen hurtigt. Transplantation i hvilende vintermånederne.

•Fyld puljen med en 2 del sphagnum og 1 del sand blanding. Dette vil sikre sure betingelser og god dræning, så kronen af planten ikke vokser i en sumpet medium.

•Tag Drosera capensis fra sin tidligere pot og Ryst forsigtigt ned af den gamle jord. Grave et hul i potten lige stor nok til rødderne og sprede dem ud i hullet. Placere planten med stilk over jord linje og udfylde omkring rødderne med mediet.

•Sæt pot i fuld sol til halvskygge på en bakke. Fylde bakken med 1/2 tommer vand. Brug destilleret eller regnvand som anlægget er følsom for overskydende mineraler ofte fundet i vand fra hanen.

Kil vand i vintermånederne. Alternere mellem tørre og våde perioder. Opdele anlægget hver to eller tre år efter behov under den ompotning behandle ved at skære rodklumpen i to stykker og plantning hver som et separat anlæg.

Relaterede artikler