Elektrisk Mobile Home Furnace problemer

August 28

Elektrisk Mobile Home Furnace problemer

Elektrisk mobilhome ovne bruger en elektrisk tænding lys brændere. De er effektive men ofte forårsage problemer. Et par af de mest almindelige problemer omfatter problemer med tænding og termostat. Disse er rettelser en boligejer vil være i stand til at udføre selv. Andre spørgsmål kræver hjælp fra en professionel.

Læsning koder

Mange nyere modeller har en diagnostisk funktion, der fortæller dig nøjagtigt hvad der er galt med ovnen. Dette gør fejlfinding enkle. Blot fjerne dækslet til ovn og Find den diagnostiske lys. Hvis du har problemer, tjek manualen for at finde dette lys. Når du finder det, tælle antallet af gange det blinker før en pause og derefter kigge i afsnittet diagnostiske kode af vejledningen til at finde det problem, der er anført ud for at antal. Hvis lyset ikke blinker, eller din enhed ikke har denne funktion, kan det være en af flere fælles problemer.

Tænding problemer

Hvis tændingen ikke lys brænder ingen varme vil blive produceret. Først kontrollere for at se, om der er en kode for dette problem. Kontroller, at ovnen er tændt, og derefter se på tændingen. Det skal tænde for en periode på omkring fem sekunder. Hvis ikke, tændingen er slået fejl og skal udskiftes. Ny tændingssystemer er tilgængelige fra producenten eller gennem en dele butik. Hvis tændingen kommer men brænderne ikke belysning, kan flamme sensor lykkedes. Erstatte denne del ved at fjerne gamle og installere en ny. Derudover rent hul til brænderen, at fjerne snavs, fedt eller blokeringer.

Centrifugal kontakten

Denne centrifugal kontakten er ansvarlig for overvågningen af udkast og udluftning af burner gas. Hvis denne del ikke system vil ikke køre korrekt. Der er ingen anden måde at fortælle om dette system er skyld, andet end det den blinkende diagnostiske kode. Når du opdager denne del ikke fungerer korrekt, skal du kontakte en professional for at erstatte eller reparere den. Dette kræver teknisk dygtighed og viden til at erstatte.

Blæser enhed

Blæser enhed på dit elektrisk ovn er et andet problemområde. Dette system skal vedligeholdes ordentligt for at køre i lang tid. Snavs samler sig ofte i blæseren så det må være taget fra hinanden og rengøres regelmæssigt. Systemet bør også olie. Anvende olie til olie indtag hvert halve år. Bruge SAE 20 olien og anvendes som instrueret i din manual. Det er vigtigt at følge de korrekte oliering procedurer, fordi tilføje for meget olie kan skade dit system.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com