Sådan bruges Clorox blegemiddel i vand behandlinger

September 2

Sådan bruges Clorox blegemiddel i vand behandlinger

Den mest grundige måde at rense vandet er at koge det, men i en nødsituation er det ikke altid muligt. Hvis du har ingen måde at koge vandet, kan du bruge Clorox blegemiddel i stedet. Bleach er en billig og meget effektiv desinfektionsmiddel. Du kan bruge blegemiddel til at rydde alle slags overflader, og det bruges til at holde Tøjvask desinficeres og rengøre. Fælles husstand blegemiddel nedbryder til salt og vand, efter det har udført sin desinficerende opgave. Drikke aldrig ufortyndet blegemiddel, men du kan bruge det til at sikkert rense vand i en nødsituation. Det rensede vand kan bruges til drikkevand, madlavning og opvask.

Instruktioner

•Pour vandet du ønsker at rense i en ren beholder. Hvis vandet er en overskyet udseende, filtrere det før du føjer det til en ren beholder. Bruge et kaffefilter eller et stykke køkkenrulle til at filtrere partikler ud af vandet.

•Tilføj Clorox blegemiddel til vand med en pipette. For at rense 1 qt. af vand, tilsættes 3 dråber af blegemiddel. For 1/2 gallon af vand, tilsættes 5 dråber af blegemiddel, og for 1 gallon af vand, tilsæt 1/8 tsk af blegemiddel. Hvis vandet er grumset eller koldt, øge mængden af blegemiddel til 5 dråber til 1 qt., 10 dråber til 1/2 gallon, og 1/4 tsk for 1 gallon.

•Mix bleach grundigt i vandet.

• Lad blegemiddel og vand sidde i mindst 30 minutter før du bruger den. Hvis vandet er koldt eller overskyet, så vandet kan sidde i mindst 60 minutter. Den renset vand bør lugter svagt af blegemiddel når reaktionen er afsluttet.

Tips & advarsler

  • Holde en pipette nær din blegemiddel, så du ikke behøver at gå på jagt efter det i en nødsituation.
  • Brug ikke blegemiddel, der indeholder tilsætningsstoffer som parfume eller farvestoffer til at rense vand.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com