Når du udskifter en olie kedel

September 8

Alle kedler lider af almindelig slid og tab af energieffektivitet over tid. Nogle problemer med kedler kan løses med nogle generelle vedligeholdelse, men i sidste ende, kedler vil bære ned til punktet af skulle udskiftes.

Tegn at en kedel skal udskiftes

Mange af de tegn på, at en kedel skal udskiftes kan ses med en simpel visuel inspektion. Kig efter tilstrækkeligt slidt ned dele på metalplader på ydersiden samt eventuelle synlige rør. Også kontrollere for eroderede elektriske dele. Nogen ledninger, og undertiden eltavler vil vise tegn på slid. En masse rust på kedlen selv er et andet tegn, der skal den muligvis udskiftes. Sørg for at tjekke for lækager hvor du kan. Rør er fælles for lækager, men være opmærksom på, at nogle ikke kan være let at finde. Rør, der kører på steder, der let ikke kan tilgås kan utæt. Dele indvendigt kedlen selv, såsom varmevekslingen, kan også lække, uden at vise nogen bevis.

Andre ting at overveje

Hvis kedlen ikke er for gammel, kan det også være blevet installeret forkert. Hvis rør banging derefter bare rørene skulle erstattes, men hvis kedlen ikke er stort nok for, hvad det er vel for at gøre, på grund af en fejl fra fortiden, så det skal udskiftes.

Endelig, hvis du stadig usikker på om at erstatte en kedel, nogle hjem inspektører kontrollerer kedler til defekter. Gå denne vej, er det vigtigt at forskning en bestemt hjem inspektør før ansættelse, så de alle tilbyder en række forskellige tjenester.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com