Hvordan til at udbrede en Agave planten

September 30

Hvordan til at udbrede en Agave planten

Agave, en fætter til anlægget kaktus er en robust plante hjemmehørende i Mexico. Agave vokser i de fleste varme klimaer, og er hjemme i tørt, stenet jord. Agave er en særpræget plante, let genkendelige af rosetter af tykke, saftige blade, der er normalt dækket med skarpe pigge. Hvid, gul eller cremefarvet blomstrer dukke op på toppen af en lang, nøgne stængel, der vokser fra midten af planten. Agave er ikke svært at plante fra udløbere til enhver tid af året.

Instruktioner

•Fyld en 1-gallon container med kommercielle potning mix formuleret for kaktus. Sørg for beholderen har et drænhul. Bruge en plantning bakke, hvis du vil overføre flere agave planter.

•Tag en udløber--enten en bulbil eller en pup--fra agave planten. Yngleknoppe vokse i bunden af plantens blomstrende stilk og ligne en miniatureudgave af en voksen plante. Yngleknoppe er let at trække fra stilk med fingrene. Nogle typer af agave kan formeres ved at fjerne unger, der vokser på bunden af anlægget. Pup tilsluttes anlægget med en runner, der kan adskilles med en skarp kniv.

•Nestle udløber i pottemuld. Plante udløber bare dybt nok, så bulbil eller pup stadig oprejst.

•Sæt plantning beholderen i skarpt lys men direkte sollys. Vand planten når den øverste tomme af jord føles lidt tør. Vand dybt, derefter så vandet kan løbe frit.

•Tillad agave at heppe på omkring to måneder, derefter plante hver lille agave planten i en individuel 4 - til 6-tommer gryde. Agave kan plantes udendørs på dette tidspunkt, men vil drage fordel af et år indendørs så rødderne får rigelig tid til udvikling.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com