Hvordan til at plante rødgran

10/15/2015 by admin

Hvis du leder efter en evergreen, som kan blive et læhegn eller husly forholdsvis hurtigt, overveje at rødgran. Rødgran er et hurtigtvoksende træ og er en af de mere attraktive nåletræer for den hjem landskab. Planlægge det omhyggeligt, og giver masser af plads, fordi denne yndefulde træ kan vokse til at være 25 fod bredt og over 80 fod høje. Mindre sorter er tilgængelige, velegnet til den lille gård eller urbane landskab. Rødgran ikke gør godt i varme, tørre klimaer, men det er hårdfør nok til at modstå sub nul temperaturer, gør det et godt valg for nordlige klimaer.

Instruktioner

•Vælge et sted at plante rødgran: ikke plante det for tæt til fortove, bygninger eller gaden right-of-ways. Det er bedst at plante træet, så snart du bringe det hjem fra børnehaven, men det er vigtigt at undgå at plante træet under ekstremt tørt vejr og at give det mindst seks uger til at udvikle før den første frost i sæsonen... Hvis du skal vente med at plante træet, holde rødderne konstant fugtig.

•Dig et stort hul, ikke for dybt, men mindst dobbelt så bredt som størrelsen af rødgran roden bold. Dette vil give rødderne masser af plads til at sprede. Hvis træet er i en plastikbeholder, skåret puljen væk omhyggeligt, men ikke trække det af stammen. Hvis rødderne er pakket ind i jute, kan af jute være efterladt på stedet. Bare folde toppen af jute ned og væk fra stammen og tuck det under træet.

•Dampen rødder i forberedelse til plantning, og sæt roden bolden i hullet, være sikker på stammen er lige. Re fylde hullet med jord, stampemaskiner det i nærheden af rodsystemet, som du går--ellers luftlommer kan udvikle, som kan udtørre rødderne. Stammen bør være over jorden, men alle rødderne, bør være omfattet.

•Sørg for at beskytte det unge træ vandes, især i varmt, tørt vejr, men oversvømme ikke det. Selv om unge rødgran kræver en vis opmærksomhed, når træet er etableret, vil det kræve meget lidt pleje.

•Når rødgran mild, langsomme virkende gødning faner for den første vækstsæson og Gem stærkere gødning for når træet er etableret. Når træet er etableret, fodre den to gange om måneden i tidlige forår og en gang om måneden i sommermånederne. Ikke fodre træet lige før det går ind i vækstdvale for vinteren.

•Betjen ukrudt under rødgran indtil træet er veletablerede, så ukrudt ikke konkurrere med det unge træ til vand og næringsstoffer. Når du har fjernet ukrudt, tilføje et tungt lag af muld til at holde dem under kontrol og til at bevare fugten.

Relaterede artikler