Hvilken is smelter kan jeg bruge min flise gårdhave?

10/02/2016 by admin

Hvilken is smelter kan jeg bruge min flise gårdhave?

Is gør et stort stykke arbejde med isnende drinks og gør is. Det ser dejlig mousserende på træets grene. Men is på din terrasse er en forræderisk fare. Du kunne venter på solen til at smelte isen, men hvis du ønsker at bruge din terrasse lige væk, en is smelter produkt vil forvise isen hurtigt. Hvis din terrasse er lavet af flagstone, kan ikke du bruge en hvilken som helst ice smeltende produkt. Nogle produkter udhuler stenen eller mørtel mellem stenene. Vælge det rigtige produkt til at smelte isen og forlade din flise i topform for kommende år.

Ikke-kemiske Deicers

Den mindst skadelige metode for smeltende is er at anvende en ikke-kemiske smeltende agent som slagger, sand eller kat affald. Disse stoffer giver trækkraft, så du kan trygt gå på tværs af gårdhaven, mens du venter på isen til at smelte. Men de arbejder meget langsomt og kan være rodet. Du skal sørge for at undgå at spore disse stoffer ind i dit hus, og når isen er smeltet, du ønsker at feje is melter væk. Alle disse stoffer er billig og ikke-giftige for kæledyr og planter, og de vil ikke skade din fliser eller mørtel holder stenene sammen, selvom mørkere stoffer som slagger kunne midlertidigt misfarve stenene.

Calcium-magnesium acetat

Calcium-magnesium acetat indeholder ikke korroderende salte, gør det til et mere sikkert valg til beton, mørtel og fliser. Lavet af kalksten og eddikesyre, smelter calcium-magnesium acetat effektivt sne og is så du kan skovl væk sjap. Calcium-magnesium acetat vil ikke også skade planterne. Men denne frigørelse icer er dyrere end andre valg. Men du behøver kun at drys et tyndt lag af kemikaliet på din terrasse til at smelte isen. Når isen er smeltet, skovl væk sjap og resterende deicer.

Salte

Natriumchlorid og magnesiumchlorid er blandt de billigste ice smeltende produkter og er let tilgængelige. Dog bør du undgå at bruge salte på din flise gårdhave. Over tid, salte kan forringe mørtel mellem stenene og kan medføre tæring på stenene. Salt også skader planter rundt om din terrasse.

Andre overvejelser

Du kan anvende fangere over flise til at gøre stenene og mørtel mellem dem mindre modtagelige for skade fra afisning salte, men disse fangere kan skal genanvendes hver par år og kan være dyrere end at købe calcium-magnesium acetat. Forsøg ikke at chip is fra fliser, fordi du kunne chip stenene. Uanset hvilken deicer du vælger, anvendes den mindste mængde muligt at få arbejdet gjort.

Relaterede artikler