Vækstraten af Hibiscus Syriacus Lucy

February 19

Hårdfør og gratis-blomstring, rose-af-Sharon (Hibiscus syriacus) er en ideel hibiscus for nordlige haver. Denne pålidelige busk blomstrer frit om sommeren hvor mange andre planter kæmper med høje temperaturer og luftfugtighed. Rødblomstrede Lucy kultivar er en moderat hurtigt voksende busk, der hurtigt gør en indvirkning i den hjem landskab.

Hibiscus Syriacus "Lucy"

Hjemmehørende i Indien og Kina, rose af Sharon er en oprejst, vase-formet busk med grene, der bue nedad når i fuldt flor. Buske er nyttige for grænser og skærme samt græsplæne prøver. Disse tilpasningsdygtige planter er tolerante over for tørke og luftforurening, så de er velegnede til urbane haver. Enkelte blomster sidste en dag men er produceret i flere måneder fra Midsommer indtil efteråret. Lucy er en dobbelt-blomstret sort med prangende, røde blomster. Rose af Sharon er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5 til 8 eller 9, afhængig af sort. Lucy er hårdfør i zone 5 til 9.

Højde og bredde

Lucy er en mellemstore rose-af-Sharon. Denne kraftige busk vokser 8 til 12 fod høj og 8 til 10 fod bred. Space planterne 6 til 8 fødder fra hinanden til brug som en hæk eller skærmen.

Vækstrate

Ligesom alle rose af Sharon buske gør Lucy mindst 12 til 18 inches af nye vækst hvert år, mere i lange-sæson områder i de varmere dele af sit sortiment. Mens disse buske er tørke-tolerante, fremme regelmæssig vanding og gødskning maksimal vækst.

Kultur

Vokse Lucy i fuld sol eller halvskygge; blomstring er bedst i fuld sol. Rose af Sharon er tolerant over for en bred vifte af jordbundsforhold, men vokser bedst i god havejord, som er fugtige og veldrænet. Jordens pH-værdi er ikke vigtigt, og disse buske vokser godt i både surt og basisk jord. Ligesom alle H. syriacus kultivarer er Lucy langsom til at bryde vækstdvale i foråret, så vent til ny vækst synes at kigge efter vinteren skader. Busk blomstrer på nyt træ, så du kan beskære det alvorligt i foråret til at styre den form eller størrelse. Hyppig beskæring producerer færre, men større blomster, mens busken unpruned resulterer i mere men mindre blomster. Befrugte rose-af-Sharon når årligt, i foråret lige så den busk begynder at bryde vækstdvale. Overfertilization tilskynder blad vækst på bekostning af blomster og også gør buske modtagelige for bladlus angreb.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com