Hvordan man Wire en nedsænkning varmelegeme

10/04/2016 by admin

Hvordan man Wire en nedsænkning varmelegeme

Dyppekogere er 3 kw varmeapparater, der kræver ring vigtigste ledninger. Ring vigtigste ledninger giver fordybelse varmelegeme kredsløb kapacitet det kræver. Dyppekogere slukke ikke. Netkabel på en fordybelse varmelegeme har tre ledninger: hot, neutrale og jord. Stik kabel løber fra immersion varmelegeme til et 20 amp dobbelt pole isolator switch med en neon rød indikatorlys. Det er vigtigt at varme modstand kabel løber direkte fra parameteren 20 amp til fordybelse varmelegeme til sikkerhedsformål. Sådanne kabler har en kode angivet overophedning sikkerhed skåret ud.

Instruktioner

•Shut off den hovedafbryder. Test med et voltmeter breaker ledninger ved at røre spidsen af sonde på ledninger i kredsløbet. Hvis der er er nogen OHM læser derefter elektriciteten slukket.

•Sørg for at sikre sikringen i parameteren er også off. Den bedste måde at sikre kontakten er er at trække sikringerne i sikringsboksen. Du kan trække sikringen med dine fingre.

•Sæt termostat stangen i fordybelse tank og knytte sonde wire og termostat wire med små fastholde skruer til stang og bunden af beholderen. Brug en stjerneskruetrækker.

•Squeeze termostat og sonden wire ind i en kabelklemmen og knytte den til bunden af termostat huset med to Phillips skruer. Udskift termostaten cover låg.

•Køre den flex kabel fra termostaten til 20 amp dobbelt pole isolator skifte og vedhæfte de sort, hvid og kobber ledninger. Den kobbertråd ombrydes omkring den grønne skrue og ryggen og hvid hver tillægger de grå skruer i switchen. Vedhæfte outlet plade for parameteren. Tænd for hovedafbryderen og teste fordybelse varmelegeme.

Relaterede artikler