Tilskud til personer, der ønsker at opbygge en dam i Michigan

October 4

Tilskud til personer, der ønsker at opbygge en dam i Michigan

Den amerikanske Fish and Wildlife Service, sammen med andre organisationer, administrere forskellige grant programmer fremme bevarelsen af fisk og dyreliv og bevaring af vådområder i Michigan. Tjenesten fungerer med indianske grupper, lokale regeringer og enkeltpersoner interesseret i bevaring og restaurering projekter. Brugen af små damme er indarbejdet i mange dyreliv og fisk bevarelse bestræbelser med finansiering muligheder for grundejere, der ønsker at udvikle kvalificerede projekter. Mange giver programmer er i gang med finansieringen tildeles årligt som penge bliver tilgængelige fra statslige og føderale kilder.

Partnere for fisk og dyreliv Program

Partnere for fisk og dyreliv Program tilskud hjælpe private jordejere med fisk og wildlife habitat forvaltning og restaurering af deres ejendom. Virksomheden skal være i visse geografiske steder. En grundejer ansøgning skal vise hvordan bygge en dam som en del af projektet gavner habitat i vådområde eller vidden indstillinger, eller i områder langs floder kaldes ripariske levesteder, og ses som en høj prioritet af den amerikanske Fish and Wildlife Service. Bestræbelser rettet mod trækfugle, visse fisk og havpattedyr skønnes i kritisk brug for hjælp af den føderale regering modtage øjeblikkelig handling. Det maksimale støttebeløb er $25.000 pr projekt.

Amerikanske Fish and Wildlife Service

Michigan Private jorder koordinator

2651 Coolidge Road

East Lansing, MI 48823

517-351-5419

Midwest.FWS.gov

Costal Program tilskud

Individuelle private grundejere kan ansøge om midler til at bistå projekter rettet mod levesteder bevarelse i kystnære områder. Kvalificeret bestræbelser omfatter rehabilitering af bugter, flodmundinger og vandskel. En grundejers kan oprette en dam som en del af en bevarelse servitut designet til at beskytte vilde dyr og økologien i området, eller gendanne vådområde dele af kystområderne. Dette program kræver, at ikke mindre end 50 procent af udgifterne til den finansierede projekt kommer fra andre kilder end den amerikanske Fish and Wildlife Service på nationalt plan. Priser for enkelte lokale projekter er bundet ikke af 50 procent kostprisfordelingen og muligvis et maksimum på $25.000 i award finansiering. Projekter skal være bestemte geografiske steder sat af fisk og wildlife service er berettiget til bistand.

Amerikanske Fish and Wildlife Service

Kystnære Programkoordinator

2651 Coolidge Road

East Lansing, MI 48823

517-351-8470

FWS.gov

Bevarelse Innovation tilskud

Michigan Natural Resources Conservation Service (referencecentre) administrerer bevarelse Innovation Grant (CIG) finansiering af kvalificerede organisationer og enkeltpersoner. Midler bidrage til at fremme oprettelsen af nye teknikker i miljøforvaltning i partnerskab med landbrugsproduktion. Et område af interesse for referencecentre skaber metoder at mindske spredningen af forurenende stoffer fra både naturlige og menneskeskabte vådområder, der kan omfatte brug af damme. Tilskud finansiering bestemmes ved en gennemgang af de enkelte projekter, med et maksimum på $75.000 pr. ansøgning. Længden af et støtteberettiget projekt er fra et til tre år. Finansiering awards er på faktiske bevarelse forsøg med pilotprogrammer og in-the-field demonstrationer opmuntret.

Michigan CIG Program Manager

Natural Resources Conservation Service

3001 Coolidge Road

Suite 250

East Lansing, MI 48823

517-324-5282

mi.NRCS.USDA.gov


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com