Sådan foretages fejlfinding af en varmt vand opvarmningsanlægget pres ventil

October 5

Sådan foretages fejlfinding af en varmt vand opvarmningsanlægget pres ventil

Vandvarmer pres relief ventiler er skruet ind i siden af vandvarmeren. Der er en løftestang på ventilen, som kan løftes for at foretage fejlfinding af valve's ydeevne. Et afløbsrør er også forbundet til undersiden af den ventil, der vil lede vandet strømmer gennem ventilen åben. Ventilen skal kun åbne når den temperatur eller tryk i tanken er for høj eller mens testning. Hvis vandet passerer gennem ventilen, er der et problem et sted i systemet; Det kan være en defekt overtryksventil.

Instruktioner

•Lyt og kig til at se, hvis vandet passerer gennem overtryksventil ind i udledning af røret. Hvis ingen vand der drypper ud af afløbsrør, er testen enkel.

•Lift håndtag på ventilen i et par sekunder. Vær forberedt på vandet at strømme ud af ventilen i afløbsrør. Hvis håndtaget ikke vil løfte åben eller ingen vandet fosser ud når håndtaget løftes, ventilen er brudt eller tilstoppede og skal udskiftes. Vandet vil flyde når håndtaget løftes. Skub håndtaget tilbage ned i lukket stilling og kontrol for at sikre ingen vand passerer gennem ventilen. Hvis ikke, testen er færdig og ventilen er i orden. Hvis vand flydende, selv en lille dryp, kunne ventilen være defekt, og behov yderligere test.

•Drej off elektricitet til vandvarmeren; Hvis det er en Gasovn, slukke for gassalg til vandvarmeren.

•Sæt en vand slange at varmtvandsbeholder og tømme tanken indtil vandstanden i tanken er under placeringen af overtryksventil.

•Anvend en rørtang til at afbryde dræn rør fra ventilen og skru overtryksventil fra tank. Kontrollere rating numre stemplet på gamle ventil og købe en ny ventil af samme størrelse, temperaturen og trykket rating.

•Installer den nye ventil i tank, vedhæfte afløbsrør og fyld tanken med vand. Tænd elektriske og/eller gas-forsyning til tanken og vente, indtil vandet er varmt. Foretage en sidste kontrol for utætheder; Hvis vandet stadig passerer gennem ventilen, du har en farlig situation, og fejlen er ikke ventilen, men en anden del af systemet.

Tips & advarsler

  • Teste ventilen ofte--mindst en gang om året - for at undgå korrosion på ventilen. Sørg for, at afløbsrør leder vand væk fra huset. Vandtryk, der er for høj kan være forårsaget af flere faktorer, og problemet skal være identificeret og løst hurtigst muligt.
  • Altid tage sikkerhedsforanstaltninger og bære ordentlig sikkerhedsudstyr mens du bruger håndværktøj. Overophedning vandtanke kan eksplodere, forårsager skade eller død.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com