Min væg varmelegeme Pilot lys vil ikke tænde

October 5

Gasfyr, kedler og væg varmeapparater fungerer ved hjælp af en blanding af kontrolpaneler og mekaniske elementer. Pilot lys på alle gasvarmere fungerer ved hjælp af to elementer; linjen gas, der fodrer pilot lys og et termoelement. Termoelement er et metal rør, der er opvarmet af flammen lysets pilot, som fortæller et Kontrolpanel til at holde gas flyder. Layout af termoelement og pilot lys er enkel. En pilot lys, der ikke vil lette eller forblive tændt normalt angiver en beskadiget Kontrolpanel eller termoelement.

Instruktioner

•Drej gassen ud og tillade enhver resterende gas til at sprede i mindst fem minutter. Forsøger at tænde piloten ved at holde en åben flamme fra en lettere til pilot lys, Drej kontrolknappen til "Pilot", og tryk på kontrolknappen ned. Hold knappen nede i 30 sekunder til et minut mens du forsøger at tænde piloten. Slukke for gas linjer og give gas til at sprede igen.

•Fjern og rense piloten, hvis bedrift lysere til piloten ikke kunne oprette en flamme af enhver form. Afbryde pilot gas linje og termoelement røret fra holderen ved hjælp af en skruenøgle. Trække beslag gratis fra ovnen og bruge en dåse luft til at blæse ud af blænde til pilot. Vedhæfte alt og gentage trin 1.

•Udskift termoelement hvis piloten gør det muligt at antænde en gasflamme, men flammen forbliver ikke tændt. Termoelement bolte i gas ventil og monteringsbeslaget. Bruge en skruenøgle til at fjerne termoelement. Tag den eksisterende sig til hardware butik for at finde en passende erstatning. Installationen er et spørgsmål om sigtning enderne ind i deres respektive områder. Gentag trin 1 for at teste linjen.

•Kontrollér sikringer og elektriske forbindelser. Kontrolboksen vil have to ledninger går ind i den automatiske gas ventil. Spore alle ledninger og forbindelser til at sørge for der er ingen beskadigede aspekter.

Kortindgangsdør en HVAC certificeret elektriker til at teste de eltavler og styre enheder. Mængden strøm og arten af kontrol-enheder er sådan, at du har brug for en uddannet professionel til at prøve og erstatte enhederne.

Tips & advarsler

  • Den mest almindelige årsag til en pilot lys ikke vil antændes er på grund af blokering i linjen. At fjerne gas linjen og blæser det ud vil løse fleste spørgsmål for dette. Den andre mest almindelige årsag er en beskadiget sikring eller plug. Du kan forsøge at justere termostaten og varme kontrolboks, der ligner en termostat med metal disk viser forskellige temperaturer, at de højeste og laveste indstillinger henholdsvis mens gentage trin 1, før du kontakter elektriker.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com