Hjemmelavet glidende Gate

October 6

Hjemmelavet glidende Gate

Mens et hegn beskytter din familie samt din ejendom, kræver det installation af en gate, så godt, at du få adgang til gennem denne forhindring. De fleste gates åbne udad. Dette design kræver masser af plads til at rumme svinge af porten. En glidende gate kræver ikke en swing område. Du kan bygge en enkel glidende gate med et stykke krydsfiner og et par stykker af hardware.

Instruktioner

•Dig to post huller med din skovl. Sæt huller 7 fødder fra hinanden. Gøre hver post hul 2 fod dyb og 12 inches lang.

•Tilføj 4 inches af grus til bunden af hvert hul. Stå en post i hvert hul. Bland beton og vand i din trillebør efter fabrikantens anvisninger. Skovl beton i hvert hul. Hold en plan mod siden af hvert indlæg. Flytte hver post, så det er helt lodret midt i sit hul. Lad den konkrete kur for 72 timer før du fortsætter.

•Drill tre huller i din stykke krydsfiner. Placer alle tre huller 8 inches fra den ene ende af ark af krydsfiner. Bor et hul 12 inches fra hver side af krydsfiner og den anden i midten. Bore en yderligere tre huller 8 inches fra den modsatte ende. Klip en 1/2-inch slot i træ til at forbinde huller i hver ende. Bor et hul 2 inches fra det ene hjørne af krydsfiner. Skub din puslespil klinge i dette hul og skære en 2 x 4 tommer slot til at blive brugt som en hånd hul. Slibe kanterne af de tre slots og hånd hullet med medium-sandkorn sandpapir.

•Hold monteringsbeslaget på din plæneklipper hjulet mod krydsfiner. Flytte beslaget til den modsatte side af den samme ende som hånd hul. Tillad hjulet at udvide under krydsfiner. Bore et hul gennem skoven, hvor hver af fastholde hullerne på beslaget hvile. Tillægge krydsfiner med 1 1/2-inch bolte, skiver og møtrikker hjulet mount. Sikre både bolte med din skruenøgle.

•Strømforbrug i standby krydsfiner op på hjulet. Placer hånd hul ende af krydsfiner mod siden af én post. Lad slidsede ansigtet af krydsfiner resten mod de andre indlæg. Hold dit niveau på toppen af krydsfiner. Justere krydsfiner, så det er perfekt niveau. Bor tre huller gennem indlæg, ved hjælp af slots i krydsfiner som en guide. Hold krydsfiner-striben mod stillingen. Boret matchende huller gennem krydsfiner strip.

•Sæt først en skive på en 6-tommer bolt. Skubbe bolten igennem et af hullerne i dit indlæg. Slip et PVC krave på bolten. Skub din krydsfiner gate på PVC krave. Skub krydsfiner strip på den forsamling, efterfulgt af en skive og møtrik. Gentag processen i alle tre huller. Spænd alle bolte med din skruenøgle.

•Hold stykke af "J" kanal mod din modtager post. Center "J" kanal lodret i midten af stillingen. Køre en dæk skrue gennem "J" kanal hver 8 inches med Phillips bit på din boremaskine til at fastgøre det til stillingen. Åbn og luk din port et par gange at kontrollere dens funktionalitet.

Tips & advarsler

  • Arbejde handsker og sikkerhedsbriller er nødvendige ved hjælp af hånd og magt.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com