Hvordan man laver en postkasse mønster

February 28

Hvordan man laver en postkasse mønster

Lav en postkasse mønster til at bygge en postkasse til dit hjem eller ændre en eksisterende postkasse. Ifølge United States Postal Service, skal en landlige postkasse opfylde visse minimums postkasse standarder. Din mønster kan dog for en meget større postkasse gør det muligt at imødekomme enhver pakker du modtager jævnligt. En landlige postkasse skal sidde mellem 41 og 45 tommer inches over jorden, ifølge USPS postkasse standarder. Holde det i tankerne hvis dit mønster indeholder postkassen base. De fleste postkasser er en skotøjsæske figur men dit mønster kan være enhver form. Afsnittet ressource har links til postkasser, der ligner schoolhouses, traktorer, busser og tog. Din mønster kan omfatte accenter som en fiskestang, siddende kylling, eller objektet i din favorit

Instruktioner

•Skriv til USPS ingeniørafdelingen for postkasse konstruktionsstandarder. Dette er vigtigt, hvis du ønsker at sælge eller del din postkasse mønster. En link er angivet i afsnittet ressource for generelle postkasse standarder. Konkrete fremstillingsvirksomhed krav skal indgives skriftligt. Her er adressen:

Levering & Customer Services udstyr, teknik,US Postal Service8403 Lee motorvejMerrifield, VA 22082-8108

•Vælg en skala til at tegne din postkasse mønster. For eksempel, 1/8 tomme er lig med 1 tomme i dit mønster. Dette vil gøre dit mønster nemmere at følge.

•Decide på en form for din postkasse. Det kan være cirkulær, trekantede, firkantede eller rektangulære eller en kombination af disse, hvis du ønsker det til at ligne et køretøj. Det er ligegyldigt, så længe det opfylder USPS tekniske konstruktionsstandarder og giver din mail carrier let adgang til at levere post.

•Sketch en skitse af din idé. Dette vil hjælpe dig huske detaljerne i dit design, som du tegner din mønster til at skalere.

•Brug din lineal og stencils at trække postkassen til den skala, du vælger. Begynde ved at trække hver side separat med detaljer. Medtag linjer med pile uden for hver sektion med faktiske dimensioner. Derefter trække forsiden, tilbage og top separat med detaljer. Endelig trække bunden og base hvis det er inkluderet i din mønster.

•Draw en 3-D billede af din færdige postkasse mønster til at skalere. Det kan hjælpe dig med at skære hver af stykker fra pap efter din skala. Derefter samles pap stykkerne til din miniature postkasse ved hjælp af tape. Kig på miniature pap postkasse samtidig tegne en 3D-billede.

Tips & advarsler

  • Designe en postkasse, der ikke kun plads tilpasser din mail, men som også supplerer din landskabspleje eller afspejler din interesse. Sprede flydende Nails over din færdige postkasse og stikke små sten eller farvede kugler ind i den flydende Nails for en usædvanlig postkasse. Når tør, dække med klar akryl. Bruge spray maling og stencils til at oprette et mønster på en ellers almindelig postkasse. Tilføje blomster, dyr eller tegneseriefigurer.
  • Vær forsigtig, hvis designe en tunge stål postkasse. Du kan være genstand for personlige ansvar, hvis en person er alvorligt såret i en bilulykke, der involverer en tunge stål postkasse.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com