Ved hjælp af æteriske olier på meldug

October 8

Meldug kan danne næsten ethvert sted med fugtige forhold, herunder på planter. Meldug for planter kan få dem til at rådne og dø. Neem olie, en æterisk olie, der har anti-svampe egenskaber, kan være ganske effektivt dræber meldug. Desværre, neem har en stærk, bitter hvidløg-lignende duft, der kan være temmelig ubehagelig. Tea tree olie aksjer neem olie anti-mikrobielle egenskaber, selvom det ikke er så effektiv, og har en behagelig duft. Undersøgelser har også vist, at en kombination af oregano og fed olie i vand kan være ganske effektiv til at udrydde meldug.

Instruktioner

Neem og Tea Tree olie

•Mix en quart af varmt vand med en teskefuld af neem olie, en teskefuld af tea tree olie og 1/4 tsk mild, ikke-antibakterielle skålen vaske. Brug et piskeris når blanding olier i vandet til at hjælpe fuldt blande de tre væsker; Når du er færdig, vandet skal være overskyet og der bør ikke være nogen olie flyder oven på vandet. Det vaskemiddel sidste og omrøres forsigtigt for at undgå at skabe for meget skum.

•Pour blandingen i en sprayflaske med en dug funktion og spray enhver overflade dækket af meldug. Må ikke bekymre dig om disse olier at komme ind i jorden omkring dine planter; bare undgå mætte jorden og overwatering planterne.

•Tillad blanding kan træde i kraft for et par minutter før aftørring ned hver overflade med en blød klud eller serviet. Meldug vil blive dræbt, men vil forlade en sortbrune rest. Gentag processen hver dag for to til fire dage, selv om der er nogen meldug, at sikre, at alle sporerne er blevet dræbt.

Fed og Oregano olier

•Mix 1 quart af varmt vand med tre til fem dråber hver af Fed olie og oregano olie og hæld i en sprayflaske med en dug funktion. Disse æteriske olier kan findes i specialbutikker mad eller noget som helst der leverer holistisk medicin.

•Shake flaske kraftigt i et til to minutter til at blande olie med vand. Dette er gjort lettere ved hjælp af varmt vand, men undgå at bruge varmt vand; Det kan mindske effektiviteten af olierne. Som med den tea tree og neem olie-løsning bør vandet være overskyet med ingen olie flyder oven på den.

•Spray olie blandingen på enhver overflade ramt af meldug. Lad blandingen arbejde i et par minutter og derefter tørre overflader rene med en blød klud eller køkkenrulle. Brug denne spray en gang om ugen til at forhindre fremtidige udbrud af meldug.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com