Sådan Care for en potteplanter Primrose

October 9

Sådan Care for en potteplanter Primrose

Primrose er en tidlig, lavtvoksende foråret plante, der vokser til en højde af 8 inches eller mindre. Potteplanter primrose blomster er tilgængelige i en vifte af lyse farver, herunder pink, lilla og gul, og tilføje farve til indendørs levende rum i løbet af vinteren. Blomstrer er omkring en tomme i diameter og form i klynger af tre-25 på toppen af en roset af mørke-grønne blade, der har flosset kanter. Hver blomst har en levende gule center. Selv almindeligt vokset i udendørs haver, potteplanter primrose tolererer indeklimaet godt og er forholdsvis let at pleje.

Instruktioner

•Sæt den indkapslede primrose på et sted, der modtager lys, filtreret lys og undgå at placere det i direkte sollys. Det ikke udholde varme temperaturer, så ikke placere det i nærheden af et komfur eller radiator. Primrose foretrækker køligere temperaturer og gør bedst på 50-60 grader Fahrenheit. Placer planten på et køligt sted natten over at forlænge blomstrer. Primrose kan modstå temperaturer så lavt som 40 grader Fahrenheit. Holde dine potteplanter primrose ud af kladder.

•Kapacitet for potteplanter primrose regelmæssigt for at holde jorden fugtig. Kontrollere plante to eller tre gange ugentligt og vand da jorden er tør at røre. Brug lunkent vand og hæld vand i gryden, indtil det løber frit. Sørg for at potten dræner helt. Tillad ikke primrose at sidde i vand, da dette kan beskadige rødderne.

•Tag falmede blomster fra primrose at muliggøre nye blomst vækst. Knivspids brugt bloom direkte nedenfor hvor det slutter sig til stilken. Fjerne falmede blade efter behov ved hjælp af en lille saks.

•Se for tegn af skadedyr som bladlus, spider mider og whiteflies. Grå skimmel også undertiden formularer på potteplanter primrose. Hvid gjord, skader på løv eller tilstedeværelsen af honningdug, en klæbrig substans, udskilles af bladlus, kan indikere en insekt infestation. Bruge spray hovedet fra din køkkenvask, en plastik sprayflaske fyldt med vand eller placere anlæg under dit badekar eller bruser til at skylle den indkapslede primrose hver to til tre uger med stuetemperatur vand til at vaske væk enhver skadedyr. Tør plantens blade med en vatpind dyppet i sprit til at ødelægge bladlus. Alvorlige insekt parasitære kan styres ved hjælp af et insekticid. Følg instruktioner for etiketten.

Tips & advarsler

  • Alle dele af primrose planten er giftige for katte. Holde den indkapslede primrose i et sted hvor din kat ikke kan adgang til den, som en lukket søn veranda eller glas-front kabinet.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com