Hvordan virker en PH-Meter?

October 9

Hvad er "pH?"

Et pH-meter arbejder for at fortælle folk om stoffer omkring dem. PH er et begreb i kemi bruges til at beskrive base eller sure koncentrationen af en given løsning eller stof. PH påvirker alle facetter af vores daglige liv---vores biologi, kemi, økologi og selv vores miljø. Stoffer med for lidt eller dramatisk øget pH niveauer kan tillade bakterier at trives; sygdommen kan selv sprede denne måde. Denne virkning kan være omfattende, også. Havet, for eksempel, dækker en stor del af jorden, og hvis pH kemi er "off", livet kan dø. Dette er relevant, fordi havet ikke genopbygge sig selv uden visse organismer i vandet. Hvis havet er negativt påvirket af forhøjet pH niveauer i miljøet, for eksempel er vores vejr cyklusser berørt. En trickle-down effekt kan opstå yderligere skader vores luft, drikkevand og endda vores evne til at dyrke mad.

PH skalaer

Da pH er så vigtigt, du nødt til at måle det, og forskellige typer af pH-meter findes af denne grund. Alle bruger en grundlæggende målestok for at afgøre hvad pH interval er "sikker" eller ikke, også. Simpel skalaer, anvendes på måling pool vand, for eksempel, ofte køre mellem 0 og 7; mere præcise skalaer kan køre til 14. Hvis pH tal køre på ekstreme ender af skalaen spektrum, kan hvilket betyder på enten 0 eller 14, dette være et problem. De fleste normale pH løber lige langs midten.

PH-meter

Et pH-meter er simpelthen en enhed at måle en potentiel række "opførsel" i et stof. Du ikke rigtig måle kemiske sammensætning, men snarere en tilstand. En grundlæggende videnskab klasse beskrivelse ville være ligesom måle temperaturen i vandet, f.eks. Du er ikke forsøger at se på, hvad der gør op vandet, nødvendigvis, lige hvad det gør, eller hvordan det interagerer med andre elementer omkring den. Der fire typer af pH-meter: portable, pen/tester, benchtop og in-line. Bærbare pH-meteret virker ligesom en bil batteri testeren. For enden af en pH er meter en elektrode. Når denne elektrode kommer i kontakt med et stof, genererer denne handling en svag elektrisk strøm, der sendes ind i kroppen af enheden. En pen/tester virker næsten som en pH strimmel. Det er ikke så præcis som bærbare pH-meter, og du er nødt til at bruge dem på kun væsker, også. For større nøjagtighed bruger de fleste mennesker en benchtop pH-meter. Det dybest set ser ud ligesom bærbare, men det er lidt større, og skal være knyttet til en anden enhed, som en computer til at fungere korrekt. En in-line er den mest avancerede pH-meter; de er udstyret med sendere. Denne enhed er almindeligt anvendt af forskere i ekstreme vejrforhold, som de arktiske områder. Det ligner bare et vækkeur.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com