Kan du overføre en Bradford pæretræ fra stiklinger?

October 9

Bradford pære (Pyrus calleryana) er en pynt pære i sort, der dyrkes for sine foråret blomstrer i stedet for de spiselige frugter. Træ, også kaldet Kina pære og pynt pære, er indfødte til Kina. Bradford pære har en moden højde på 30 til 50 fod og producerer store klynger af hvide blomster i det tidlige forår før væksten af løv. Bradford pæretræ kan dyrkes fra stiklinger.

Skæring Type

Stiklinger, der anvendes til formering af Bradford pære er benævnt tip stiklinger, ifølge Marie Harrison i "Blomstrende buske og småtræer for syd." Som navnet antyder, er tip stiklinger dele af stængler taget fra spidsen af ikke-blomstring, semi-modne til ældre skud. Tip stiklinger er et effektivt middel til formering fordi stiklingerne generelt producere rødder nemt selv uden brug af rode hormoner.

Rode Medium

Før at tage stiklinger, forberede en rode medium plantning dem. Rode medier hjælpe for at give fugt, ilt og mekanisk støtte til stiklinger. En række hepper medier er kommercielt tilgængelige men lige store mængder af tørv, perlite eller sand eller fint grus tjene lige så godt. Fylde en lille gryde med de rode medium.

At tage stiklinger

Vælg sunde skud af Bradford pæretræ for at tage spidsen stiklinger. Det anbefalede tidspunkt at tage stiklinger er når som helst mellem tidlig sommer og efterår. Tip stiklinger, root ikke meget godt, når taget på noget andet tidspunkt af året. Måle 8 til 10 tommer lange sektioner fra tips og enkel skære med skarpe, rene saks.

Plantning

Fjerne alle blade fra den nederste halvdel af stiklinger. Plante tip stiklinger straks i rede puljen ved hjælp af tre stiklinger pr pot. Indsæt stiklinger omkring 2 inches dyb og vand godt. Sætte hele puljen i en stor, tydelig plasticpose og lukke toppen. Sted i en lys, varm område ud af direkte sollys. Åbn posen hver tre til fire dage og vand nok til at holde jorden fugtig. Stiklinger generelt tager et par uger til rod.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com