Hvordan man åbner en Moen hane håndtag

October 10

Moen vandhaner hver har et håndtag. Uanset om det er et enkelt håndtag brusebad hane eller en køkkenarmatur med to håndtag, er alle knyttet til vandhanen på samme måde. Hvis du har brug at erstatte en vandhane patron eller vil fjerne din vandhane, er tager off håndtag det første skridt. Dette er nødvendigt i enhver reparation til Moen vandhaner og kan nemt gøres i et par enkle trin.

Instruktioner

•Drej off hjems vandforsyning ved at lukke vandlinjen i din kælder ved siden af vandvarmeren. Hvis dette er et køkken eller badeværelse vandhane monteret til vasken, skal du blot lukke de to vand ventiler under vasken bag de skabslåger. Dette stopper vandflow til vandhanen og forhindrer fosser ud, når du fjerner håndtaget.

•Løsn sætskruen, den lille skrue monteret på toppen af runde håndtag, og langs bunden af håndtaget og enkelt håndtag brusebad hane håndtag. Indsæt en unbrakonøgle i den skruehovedet og drej mod uret for at fjerne den. Skru og Fjern håndtaget skruen helt.

•Træk på håndtaget for at skubbe det fra vandhanen. Det er knyttet til patronen stilken, en stang oven på vandhanen, og vil glide ud med blide tryk. Vedhæft et håndtag aftrækker til bagsiden af håndtaget og drej midterposten stang i midten af håndtaget puller, hvis håndtaget ikke kommer.

•Tag låsemøtrikken under håndtaget. Så tag ud ved at trække det ud af håndtaget base for at få inde i vandhanen håndtaget base. Udskifte patronen, hvis det er brudt og genopbygge hane til at reparere utætheder og problemer med ydeevnen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com