Hvordan at justere en Moen varmt/koldt patron

October 10

Moen hane har et varmt og koldt justering i enden af patronen, der gør det muligt for ejeren at indstille vandtemperaturen på det ideelle niveau. Hvis din vandhane ikke giver dig nok varmt vand, eller vand er måde ligeledes hed, et par enkle justeringer er løsning. Alt dette job kræver er en grundlæggende forståelse af hvordan vandhanen arbejder og evnen til at bruge nogle basale værktøjer såsom en unbrakonøgle.

Instruktioner

•Drej håndtaget mod den varme side indtil vandet når din ideelle temperatur indstilling til brusebad. Det anbefales, at temperaturen aldrig overstiger 120 grader Fahrenheit. Brug et termometer til at teste vandet, hvis du ikke er sikker på, hvor man kan indstille temperaturen.

•Løsn skruen på toppen af eller under håndtaget (afhængigt af hvilken type af Moen hane du ejer) med en unbrakonøgle. Hvis der er et loft på toppen af skruen, trække hætten. Drej skruen mod uret for at fjerne den. Denne skrue holder håndtaget på vandhanen. Når det er fjernet, kan håndtaget komme ud.

•Tag håndtaget og Bemærk hvor grænsen stoppe knop nedenunder er placeret. Denne knop forhindrer håndtaget, dreje ud over et vist punkt når placeret korrekt. Du vil placere knop i næste trin.

•Tag grænsen stoppe off ved at skubbe den bagud ud over toppen af vandhanen patronen stilken i hånden. Sætte stop tilbage på stænglen, men denne gang placere det så stop forhindrer håndtaget, dreje ud over det punkt, hvor det blev angivet før det blev fjernet. Placeringen af den grænse stop sikrer din håndtaget ikke tænder ud over punktet af din ideelle temperatur.

•Sæt håndtag over stop og skubbe det på plads. Indsæt i håndtaget skruen og drej det med uret til stramme håndtaget. Sætte hætten over skruen på håndtaget, hvis din håndtaget har en hætte.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com