Hvad er den bedste måde at rense terracottafliser indendørs?

10/10/2016 by admin

Hvad er den bedste måde at rense terracottafliser indendørs?

Terracotta fliser låner en varme, jordagtige føler, at enhver indvendige rum, men naturligvis porøst materiale kan også fungere som en magnet for snavs. Rengøring flise med de forkerte slags produkter kan resultere i grimme overflade oprustning eller endda skade til målstregen. Flere rensemetoder vil fjerne alle undtagen de mest genstridige pletter fra dine forseglet eller ikke tætnet terracotta.

Tætnet Terracotta

Tætnet terracotta flise er meget porøse, da terracotta har ingen naturlige glasur. Feje fliser regelmæssigt for at fjerne overflade snavs, før det kan være jorden ind i materialet. For jorden-i snavs, brug varmt vand og skrubbe forsigtigt med en blød børste. Brug aldrig en stålbørste eller andre slibende skrubbe materiale, der kan ridse finish. Stærkt farvede eller snavsede områder kommer normalt ren med muriatic eller oxalsyre fortyndes med vand til producentens specifikationer, efterfulgt af en rent vand skylles.

Forseglet Terracotta

Forseglet terracotta har en beskyttende belægning, normalt tilføjet efter installation, der gør det mere uigennemtrængelig for pletter og lettere at rengøre. Feje regelmæssigt og mop med en mild husstand vaskemiddel, helst et ikke-ionisk vaskemiddel designet til at rense fedtet snavs uden at efterlade rester på flisers overflade. Lejlighedsvis brug af en renere injektionsmørtel vil holde injektionsmørtel, rene og hvide. For stærkt tilsmudsede terracotta, hyre en entreprenør til damp rene gulvet, eller leje en damp renere og gøre det selv.

Rengøring før forsegling

Fordi vedligeholdelse er meget enklere på forseglet terracotta flise, kan du ønsker at have en ældre gulv eller lukkes igen. Før forsegling er en grundig rengøring for at fjerne eksisterende snavs eller pletter. Hvis du skal bruge kemiske rengøringsmidler, skylles væk alle spor af renere med rent vand og lad gulvet tørre i mindst en halv time siden renere kan forstyrre den forsegling produkt og forhindre det i at indstille korrekt.

At fjerne opblomstring

Den porøse karakter af terracotta flise undertiden resulterer i et problem kaldes opblomstring, i hvilke salte findes i miljøet bundfaldet på overfladen af den flise, forårsager en gennemskinnelig, off-white bloom. I de fleste tilfælde opblomstring i sidste ende aftager og forsvinder på eget over en periode på uger eller måneder. Du kan fjerne den ved hjælp af en renere, der indeholder saltsyre fortyndet ifølge etiketten retninger, men det kan igen periodisk indtil kilden til saltet er opbrugt.

Relaterede artikler