Vakuum & dyrehår

October 11

Vakuum & dyrehår

Du elsker dit kæledyr, men det betyder ikke, du elsker pels det efterlader i dit hjem. Din støvsuger er et værdifuldt redskab, når det kommer til at kontrollere dyrehår i dit hus.

Effektivitet

Når du bruger en støvsuger til at fjerne dyrehår fra dit hjem, vil en dunk tomrum, der giver større eller suge med en hastighed på 75 inches af vand elevator have den magt er nødvendig for at trække hår ud af stof. En tæppebanker hoved vil hjælpe med at fjerne hår fra Plys tæpper. Hvis du bruger slange vedhæftet fil til dyrehår, sætte en gummi-spids børstehoved på toppen af det, da det vil hjælpe for at slæbebåd hår gratis fra polstring.

Lugt

Over tid, kan et tomrum, der anvendes til pet hår begynde at lugter af hund eller kat pels. Hvis du har en sække vakuum, sættetid et stykke vat i vanille eller citron æterisk olie og føje det til posen til at give det en mere behagelig lugt. For dunk tomrum, rense ud af dåsen og filtrere efter hver brug for at forhindre hår og dens lugt fra bygning.

Overvejelser

Hvis vakuum ikke trække alle de pet hår ud af et stykke af møbler, kan du fjerne nogen der dvæler med andre værktøjer. Tørre en fugtig svamp over stof, eller sat på et par gummihandsker og opstille jeres hænder over problemområderne. Pels vil holde sig til svamp og handsker i stedet for dine møbler.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com