Behandlinger for en én Se måde vindue

March 15

Envejs spejle behandles på den ene side, således at en observatør kan se, men den observerede kan ikke se i. For at disse windows til at fungere effektivt, skal den observerede side af spejlet være godt oplyst så genstand for observation ser kun deres egen refleksion når man ser ind i vinduet.

Sølv vindue Film

En type af behandling for et ensrettet, privacy vindue er en sølv vindue film, som giver den genspejlet overflade, som de fleste mennesker tænker på når picturing en en-vejs spejl. Denne film kombinerer spejl overfladen med en mørk tone for at opnå maksimal beskyttelse af personlige oplysninger. Denne type film oftest bruges på bygninger med et glas udvendigt. Sølv vindue film blokerer 99 procent af ultraviolet lys mens stadig lade synligt lys i, gør det muligt at arbejde for kontorbygninger. Du kan mærke det på arbejdspladsen i løbet af dagen, når sådan en bygning kun afspejler afbildningen tilbage til dig, men om natten kan du se indre af bygningen. Dette er forårsaget af den indvendige lys bliver større end lys uden for glasset.

Guld vindue Film

Guld vindue film er en anden måde at oprette en envejs virkning, der giver en mere indlysende behandling. Guld nuancen giver mulighed for 10 procent mere synligt lys at trænge ind end sølv vindue film gør. Denne type film kræver også mere lys på den observerede side af spejlet i orden for vinduet for at give de forventede privatliv. Overveje blinds om natten, hvis du bruger denne behandling i en beboelsesejendom eller får du ikke meget privatliv. Hvis du ønsker en mere subtil måde at skabe dagtimerne privatliv, kan sølv filmen være bedre end guld.

Bronze vindue Film

En god mellemmand for sølv og guld vindue film er bronze behandling. Det er stadig ikke så subtil som den sølv behandling, er det en mindre overdådige film end guld. Bronze film giver mulighed for en 73 procent reduktion af solens genskin og en reduktion på 65 procent varme, derfor kræver mindre forsøg på at holde dit hus køligt om sommeren når det bruges på udvendige vinduer. Ligesom de sølv og guld film reducerer det 99 procent af skadelig ultraviolet stråling. Igen, Husk at envejs effekten virker kun hvis interiøret i dit hjem er mørkere end udvendigt, uanset typen af film du bruger.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com