Tagrende bøjler vs rendestenen pigge

October 11

Tagrende bøjler vs rendestenen pigge

Tagrende pigge og bøjler er de to mest almindelige måder at vedlægge tagrender til huse. Tagrende spikes er lange negle, der er hamret inden for og på tværs af rendestenen, vedhæftes træ fascia board langs kanten af taget. Tagrende bøjler er beslagene placeret inde tagrender. Beslagene er knyttet til fascia board med skruer eller til en strop skruet nedenunder helvedesild. Tagrende pigge var engang den mere udbredt metode, men de fleste builders bruger i øjeblikket rendestenen bøjler.

Udseende

For et godt udseende er gutter bøjler den foretrukne metode til fastgørelse. Tagrende pigge er kørt gennem hele bredden af rendestenen, hvilket betyder, at lederne af pigge er synlige langs forsiden af tagrenden. Beslag og skruer anvendes i rendestenen bøjler er skjult fra visning. Da den vedhæftede fil mekanisme ikke er synlige, når bøjler bruges, er forsiden af tagrenden glat.

Styrke

Tagrende bøjler er stærkere end pigge og typisk vare meget længere. Beslag og skrue design giver en mere sikker forbindelse til tagrende til tag eller fascia board. Over tid forårsage ændringer i temperatur rendestenen pigge til at udvide og kontrakt, som langsomt trækker pigge af fascia board. De samme temperaturændringer har ringe indflydelse på tagrende bøjler.

Nogle gutter pigge har kamme eller ringe langs akslen til at reducere mængden af pull-out, at piggene oplever. Dog forsinke ridged og ringmærket pigge kun pigge falder ud; de forhindre ikke det i at ske.

Omkostninger

Den eneste fordel til tagrende spikes over rendestenen bøjler koster. Tagrende pigge er billigere at købe og installere end rendestenen bøjler. Tagrende pigge tager kortere tid at installere, hvilket reducerer omkostningerne ved at bruge dem. Prisfaldet varierer baseret på din placering, tilgængelighed af dele og udgifterne til arbejdskraft skal installeres. I mange tilfælde er prisforskellen så lille, at det ikke garanterer bruge gutter pigge i stedet for bøjler.

Spikes eller bøjler

Samlet set er rendestenen bøjler den bedste løsning til fastgørelse af tagrender på et tag. Tagrende bøjler er mere æstetisk tiltalende og stærkere end rendestenen pigge. Tagrende pigge kan være billigere at installere, men denne prisforskellen er ofte ubetydelig. De ekstra udgifter til vedligeholdelse i forbindelse med tagrende pigge løsne op over tid yderligere negerer deres indledende omkostningsfordel.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com