Hvordan at justere den maksimale temperatur i et Grohe armatur modul

10/13/2016 by admin

Din Grohe armatur har en lille dial på slutningen af modulet vandhane, der begrænser den totale drejning af håndtaget. Fordi håndtaget kan slå kun så vidt skiven tillader, kan justere skiven du øge eller mindske din maksimale vandtemperatur. Denne funktion er designet til at forhindre skoldning og give brugere en bedre oplevelse. Men hvis vandet ikke er varmt nok, du har brug at løse problemet ved at justere dine opkald.

Instruktioner

•Løsn Allen hoved skrue i bunden af vandhanen håndtag med en unbrakonøgle og fjern skruen. Sæt den i et sikkert sted for nu.

•Træk tilbage på håndtaget forsigtigt og skub det ud af vandhanen. Tage netværkskort, hvilket er lige under håndtaget, off ved at skubbe det ud af vandhanen stilken, den Firkantet stang under adapteren.

•Tag den dial knop (kaldet grænse stop) off vandhane ved at skubbe den tilbage. Grab del med tang hvis nødvendigt.

•Sæt håndtag adapter tilbage på så kortets pin er på pilen på din vandhane, og drej adapteren til at tænde for vandet. Justere adapteren, indtil vandet er på den temperatur, du ønsker. Lad vandet løbe i 30 sekunder eller mere for at fastslå, at dette er den rette temperatur til du.

•Tag håndtag kortet ved at skubbe det fra stammen. Erstatte den grænse stop på stilken og erstatte adapter oven på den grænse stop. Installere håndtaget og spænd sætskruen med Allen skruenøgle.

Relaterede artikler