Hvordan til at desinficere med Clorox blegemiddel

October 14

Hvordan til at desinficere med Clorox blegemiddel

At holde dit hjem betyder ikke rent og Kim-fri, at gå ud og købe en hele arsenalet af fancy rengøringsmidler. Løsning til alle dine desinficerende behov kan være så tæt som flasken Clorox blegemiddel på din Tøjvask hylde. Fortyndet med rent vand på varierende forhold, er Clorox et effektivt desinfektionsmiddel til alt fra baby flasker til drikkevand. Følg fabrikantens detaljerede instruktioner findes på beholderen til de rigtige proportioner for din særlige rengøring opgave. Mens "Clorox" og "bleach" er synonymt i amerikanske hjem, er Clorox et mærke af blegemiddel produkter. For alle henseender, er blegemiddel blegemiddel uanset mærke.

Instruktioner

•Wash eventuelle elementer, der skal desinficeres med sæbe eller husstand renere efter eget valg og lad dem tørre helt.

•Soak plast opskæring bestyrelser, sutteflasker, børns sippy kopper og retter i en opløsning af 1 tbsp. af regelmæssige Clorox blegemiddel til 1 gallon af rent postevand. Fyld rejse krus, vandflasker og kæledyr skåle med denne løsning.

•Soak varer for to til fire minutter, drain og tillade til luft tørre.

•Pour en opløsning af 3 tbsp. blegemiddel i 1 gallon af vand på træ opskæring bestyrelsen overflader og lad stå i to minutter og skyl i en opløsning af 1 tbsp. blegemiddel i en gallon af vand.

•Wash apparater, høje stole, potte sæder, Badekar, gulve, bordplader, vægge, lyskontakter, flisebelagte flader og dræn med klart vand, og vask igen i en opløsning af 3/4 kop blegemiddel til 1 gallon af vand, så løsningen henstår i fem minutter. Skyl og lad lufttørre.

•Soak plastik legetøj og bideringe i en opløsning af 3/4 kop blegemiddel til en gallon vand i fem minutter, skyl og lad lufttørre.

•Drej din renovationsafgifter og hane på og hæld 3/4 kop af ufortyndet blegemiddel direkte i afløbet. Skyl pensel din toiletter, så hæld 1 kop af ufortyndet blegemiddel i skåle, med en scrubber, lad stå i 10 minutter og skyl igen.

•Disinfect vand ved at tilføje 8 dråber af regelmæssige blegemiddel til 1 gallon af vand, der er blevet filtreret for at fjerne eventuelle partikler. Lad stå i 30 minutter og gentage processen, så vandet stå 15 minutter, hvis du ikke registrere en lille blegemiddel lugt. Hæld behandlet vand frem og tilbage et par gange i rene beholdere til at forbedre sin smag.

Tips & advarsler

  • Til desinficering af stedet, skal du gøre en opløsning af 1 tsk af blegemiddel og 1 kvart vand i en sprayflaske, der aldrig har indeholdt nogen andre rensekemikalier. Spray område behandles let, tør off med en ren papirserviet, tørre igen med klart vand og lad lufttørre.
  • Alle blegemidler, herunder Clorox mærke, er giftige stoffer, der kan forårsage forbrændinger og andre alvorlige skade indånding, indtagelse, sprøjtede ind i øjnene eller lov til at forblive i kontakt med huden. Ring Poison Control Center på 1-800-222-1222 for enhver nødsituation, der involverer dette produkt, altid holde blegemiddel tæt forseglet og gemt sikkert væk fra små børn og kæledyr.
  • Når du bruger ufortyndet blegemiddel, være sikker på, at området er godt ventileret at minimere ophobning af skadelige dampe.
  • Aldrig blande blegemiddel med andre rengøringsmidler, da dette kan resultere i farlige kemiske reaktioner.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com