Hvordan kan jeg slippe af en propan Tank?

October 15

Propan kampvogne og cylindre anvendes til en bred vifte af enheder i hjemmet, de mest almindelige som er cylindre anvendes til baggård grill. De bruges også i nogle autocampere, camping lys, rumopvarmning, og lad os glemme ikke de store tanke, der anvendes til magten i hjemmet. Propan kampvogne og cylindre kan bortskaffes, men de skal bortskaffes på forsvarlig vis.

Propan cylindre

Propan cylindre anvendes og genpåfyldes gentagne gange, men på et tidspunkt begynder de at bære. I mange tilfælde mennesker simpelthen butik disse "fordømte" cylindre på bagsiden af garagen, under en veranda, eller stablet i et hjørne af trash skuret. Propan cylindre betragtes farlige materialer, når det kommer til bortskaffelse. Dette er grunden til papirkurven samlere ikke vil tage dem. I nogle stater, det er ulovligt at forsøge at råde over en propan cylinder forkert og kan resultere i store bøder eller endda fængsel. I de fleste tilfælde, kan propan cylindre være ordentligt bortskaffes ved at returnere dem til firmaet propan eller flaske fyldning omstilling hvor du gå til handle gamle kampvogne for nye. Hvis du er usikker på hvordan man slår din cylinder eller flaske i, kan du kontakte propan selskab eller brandvæsen for flere oplysninger. Virksomheder, der specialiserer sig i bortskaffelse af farlige materialer kan også hjælpe dig.

Bortskaffelse af resterende propan

Hvis du har en propan flaske eller cylinder, der stadig indeholder propan, er det vigtigt at huske, at du bør aldrig forsøge at genvinde eller frigive den resterende propan dig selv. Dette er yderst farligt og kan medføre alvorlig skade, brand eller eksplosion. Virksomheder, der accepterer dømt beholdere kan sikkert genvinde enhver resterende propan inden bortskaffelse af beholderen.

Ordentlig Tank bortskaffelse

For at råde over en større tank, er det bedst at kontakte firmaet propan. De besidder de rette værktøjer og udstyr til at fjerne enhver resterende gas samt midler til at fjerne og transport tank fra din ejendom. De fleste ophugningsanlæg vil ikke acceptere disse tanke på grund af deres farlige materiale container klassificering. Underjordiske propan tanke er normalt ikke fjernet fra ejendommen. Den mest almindelige metode til bortskaffelse er at fjerne enhver resterende gas fra tank og derefter fylde den med vand eller sand. Det er meget lettere og mere omkostningseffektiv end opgravning af tanken. Det er også et miljømæssigt sikker metode til underjordisk tank bortskaffelse.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com