Hvordan at rengøre blonder

October 15

Blonder elementer og beklædning, såsom gardiner, kommode tørklæder, doilies, lommetørklæder og bluser, ser fine og smukke. Men mange mennesker er bange for bruger og iført blonder--især hvis de er antikke--på grund af bekymringer over hvordan at rengøre dem. Tillad ikke dette for at holde dig fra at nyde dine lyster ting. Rengøring blonder elementer er ikke vanskelig og ordentlig hvidvaskning af vil hjælpe forlænge levetiden på antikke snørebånd.

Instruktioner

•Indstil stof indhold af blonder, da dette vil afgøre, hvor det er renset. Kontroller, om et stof pleje etiket på varen. Hvis det ikke har en, fejle på siden af forsigtighed og hvidvaske det som om det var håndlavet.

•Rengør maskinfremstillede blonder i en vaskemaskine. Brug blide cyklus, mild vaskemidler og lunken vand til bomuld og linned lace for at undgå svind. Syntetisk snørebånd, ud over mild vask, har brug for en blid spin og en kølig ned. Du kan bidrage til at undgå blokering, sammenfiltring eller rive ved at placere blonder elementer i en mesh vaskeri pose. Ikke overbelaste størrelsen af vask belastning og holde vask så kort som muligt. Du kan bruge en flydende skyllemiddel i skylning hvis du kan lide.

•Treat maskine lavet lace omhyggeligt når tørring. Hvis du ikke bruger flydende skyllemiddel i vask, kan du bruge en tørretumbler ark. Bomuld og linned lace kunne krybe i en tørretumbler, polyester blonde bør ikke have dette problem. Igen, det aldrig gør ondt for at fejle på siden af forsigtighed og luft tørre blonder. Afhængigt af vægt og form af varen, blonder, kan det tørres fladt på en tørrestativ eller håndklæde. Polyester blondegardiner kan delvist tørres i en tørretumbler og derefter placeret tilbage på gardinstang til slut tørring, selvom du måske nødt til at røre dem med et strygejern senere.

•Launder sarte snørebånd i hånden. Fyld en vask eller basin med lunkent vand og et mildt rengøringsmiddel. Skvulpe vand for at sprede vaskemiddel i vandet. Placer elementet blonder i vandet og lad det i blød i et par minutter. Forsigtigt dup blonder indtil ren; klappede vil presse sæbevand gennem fibrene. Skyl grundigt i lunkent vand. Hvis du vil fylde bassinet eller synke til bunds med lunkent vand og tilføje en lille mængde af flydende skyllemiddel. Bland grundigt og placere elementet blonder i vandet; Tillad blonder i blød i et par minutter. Lå blonder på et håndklæde og læg anden på toppen; Tryk for at fjerne overskydende vand. Hvis håndklæde bliver gennemblødt, placere elementet blonder i mellem to mere håndklæder og tryk på. Fortsæt, indtil du har fjernet alle overskydende vand.

•Tør alle sarte snørebånd af luft. Læg dem fladt på et tørt håndklæde eller flad mesh tørrestativ. Forsigtigt arrangere blonder i sin rigtige form. Holde øje med håndklæde og erstatte det, hvis det bliver vådt, som du ikke ønsker blonder eller håndklæde at meldug. Hvis du tørring en blonder mellemlægsserviet og har ikke ruster pins, kan du fastgøre blonder i sin rigtige form til at lufttørre. Placere dug på en polstret overflade, som et strygebræt, og arrangere blonder i den figur, du ønsker. Derefter forsigtigt indsætte en ikke-ruster pin gennem kniplinger og ind i polstret overflade at holde blonder på plads. Du kan også bruge bolde lavet af have op voksbelagt papir og indsætte under folder og kurver af dug til at hjælpe med at holde formen under tørringen. Dette vil hjælpe med at forhindre kanterne af blonder fra rullende.

Tips & advarsler

  • Du kan brug mild sæbe i stedet for vaskemidler, når hånd-vask blonder.
  • Hvis du ønsker at lysne varen, skal du bruge en lille mængde af all-stof ikke-klor blegemiddel på blonder.
  • Efter punktet blonder tørrer, inspicere det til tårer eller rifter; Hvis det er en artikel i tøj, er check for at sikre alle knapper eller snaps der stadig. Altid vente til efter det har rengjort og tørret før reparation.
  • Vær forsigtig, når du forsøger at jern blonder, især antikke varer. Hvis du skal stryge dem, en presning klud og justere din jern til en lav indstilling.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com