Sådan dekorativt Fold håndklæder

October 15

Sådan dekorativt Fold håndklæder

Et badehåndklæde foldet ind i en dekorativ figur altid synes at glæde gæsterne. Krydstogtskibe er kendt for at lave dyr og andre søde figurer ud af håndklæder i deres staterooms. En af de smukkeste figurer i denne mode er en lotusblomst. Det kræver tre standard håndklæder og en valgfri vaskeklud eller hånd håndklæde. Folde håndklæder tager kun et par minutter og vil imponere besøgende til dit værelse.

Instruktioner

•Anbring, en af håndklæder vandret på en flad overflade. Fold det på midten ved at bringe den højre kant selv med venstre kant. Glat ud nogen rynker. Nu du har en firkant, eller kvadratiske næsten form, afhængigt af størrelse og nedskæring af håndklæde.

•Grasp nederste højre hjørne og bringe det op til den øverste venstre hjørne. Igen udjævne eventuelle rynker og sørg for fold er flad. Nu har du en trekant.

•Kør den nederste venstre punkt i trekanten op til den øverste venstre punkt og glat folden. På samme måde bringe den øverste højre punkt til det øverste venstre punkt og glat at fold. Nu har du en kvadratisk form igen med en diagonal linje, hvor de to halvdele mødes. Diagonalen vil løbe fra øverste venstre hjørne til nederste højre hjørne af pladsen.

•Grasp i midten af den nederste side af pladsen mellem venstre tommel- og pegefinger. Mens du holder det, forstå i højre side af pladsen mellem højre tommel- og pegefinger. Hurtigt løft pladsen og samle håndklædet i den firkant, hvor du er grådige sider og plop det ned igen. Du bliver nødt til at buttet det opad som du gør dette for at oprette center højderyg og vende siderne udad. Du vil ende med en figur, der ligner en fleur-de-lis med en center højderyg af håndklæde flankeret af to symmetrisk wing figurer på hver side.

•Peel det øverste lag af håndklæde på center ridge nedad så at spidsen når halvvejs til bunden. Dette vil øge blomst effekt.

•Gentag trin 1 til 5 for de to andre håndklæder. Placer alle tre håndklæder side om side på sengen eller tabel til at ligne en stor blomst. Prop dem på en pude til at gøre dem mere synlige.

•Sæt en prikken over i'et på lotusblomst. Fold en vaskeklud eller hånd håndklæde med trin 1 til 5. Placer den oven på de tre store foldede håndklæder på de nederste punkter hvor de mødes for at give indtryk af endnu mere kronblade på blomsten.

Tips & advarsler

  • Bruge hvid eller pastel håndklæder for at gøre lotusblomst, og bruge en grøn vaskeklud eller hånd håndklæde for at skabe udseendet af blade.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com