Fakta om skaldet Cypern træer

October 15

Fakta om skaldet Cypern træer

Den skaldede Cypern eller cypres, træ er en nåletræ, men det kaster sin løv hvert år i stedet for resterende som en evergreen modellen. Den skaldede cypress viser en evne til at trives i våd jord, ofte vokser i vand, selv om dette ikke er en forudsætning for denne art til at leve. Den skaldede cypress kan håndtere tørrere jorden så godt, hvilket gør det nyttigt, sammen med dens forskellige hybrider, som en pryd arter på andre placeringer end grænserne af sumpe og damme.

Identifikation

En af funktionerne i mange bald cypress træer er en basal område, der er bredere end resten af stammen. Træer vokser i vandet ser ud som om de faktisk ejer knæ stikker ud af vandmiljøet--disse er woody udvidelser af rodsystemet. Den skaldede cypress kan vokse til store højder, men træet er i gennemsnit fra 100 til 130 fod høj, med en så bred som 3 til 4 fod trunk. Den modne skaldede cypress kan have en ulige, flad top udseende.

Geografi

Den skaldede cypress vokser fra de sydlige dele af Delaware sydpå på Kystsletten over Atlanterhavet i Florida, voksende over en stor del af denne stat. Træet vokser i det sydlige Alabama, næsten alle af staten Mississippi, dele af vestlige Tennessee og Kentucky mod nord til sydvestlige Indiana, southern Illinois og sydøstlige Missouri. Louisiana, de fleste af Arkansas og ekstreme østlige Texas er hjemsted for skaldede cypres.

Overvejelser

Grønlig-gul nåle skifte til rød-brun i efteråret før kommer ud en skaldet cypres, en funktion der gør træet attraktivt på tidspunktet af året. Den skaldede cypress har bark, der indeholder sprækker, har en fiber karakter og er rød-brun. Bald cypress træer behøver fuld sol, men du behøver ikke at plante det tæt på vand, så længe webstedet, du vælger det er ikke alt for tørre. Den skaldede cypress gør bedst i en let sur jord og træet kræver lidt vedligeholdelse, når det tager fat.

Skadedyr

En af de største problemer unge bald cypress træet sætteplante ansigter i sydlige stater kommer fra pattedyr kaldes nutria. Dette i forhold til bæver og bisamrotte er en ikke-indfødte akvatiske væsen, der vil vælte en bald cypress før træet får mulighed for at etablere sig, spise rødderne og dræbe træet. National Forest Service hjemmeside anbefaler at placere hønsenet sikkert omkring en bald cypress sætteplante kan give den nogle beskyttelse på steder med store bestande af nutrias.

Typer

Nogle af bald cypress kultivarer har funktioner, der typisk modellen ikke såsom kolonne-lignende form for en kendt som Fastigiata. Modsat er tilfældet af typen Monarch of Illinois, som dens filialer kan spredes så bredt som 70 fødder. Shawnee modig hybrid modstår virkningerne af mider, et problem med denne type af bald cypress og nogle former for dette træ kan vokse 80 fod høje. Pendens har grene, der hænge ved spidserne.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com