Sådan Root en Bush Daisy

10/17/2016 by admin

Sådan Root en Bush Daisy

Hardy til US Department of Agriculture zoner 9 og 10, bush Tusindfryd (Euryops pectinatus) modstå temperaturer så lave som 22 grader Fahrenheit. En flerårig busk, der vokser 6 fod høje, bush Tusindfryd producere grålig blade og gule blomster. En dværg række findes også der vokser halv højde af standard-plantens størrelse. Tage semi-hårdttræ stiklinger til at starte nye planter. Semi-hårdttræ er en strøm-sæson gren, der er modnet og bærer fuldt udviklede blade. Medio juli til tidligt er efterår den sædvanlige periode at indsamle denne form for skæring. Daisy bush stammer rod i jord eller vand. Ved hjælp af vand er den enkleste måde. (Se referencer 1 og henvisninger 2, "Stamceller stiklinger," "3. Semi-hårdttræ")

Instruktioner

•Fyld en vase med vand og sæt den til side.

•Tag semi-hårdttræ stiklinger til at starte nye planter. Semi-hårdttræ er en strøm-sæson gren, der er modnet og bærer fuldt udviklede blade. Medio juli til tidligt er efterår den sædvanlige periode at indsamle denne form for skæring. Daisy bush stammer rod i jord eller vand. Ved hjælp af vand er den enkleste måde.

•Klippe en 1 fod lange daisy bush stilk, der har mindst tre sæt blade. Indsamle det tidligt om morgenen før træet mister noget af sin fugt under solen. Gøre cut med sakse.

•Fjern alle blomster, sekundære stammer og blomsterknopper. Bevare bladene.

•Klippe stilk i sektioner indeholder to bladnoder hver. Gøre cut lige under en node. Plukke de nederste blade, hvis det ser ud som de vil blive nedsænket i vand. Du kan også vælge at holde stilken hele. Inddele den i forskellige stiklinger øger odds man vil med held rod.

•Sæt stilke i vase med vand. Bush daisy stiklinger rod i to uger.

Relaterede artikler