En kloak lugt kommer fra min køkkenvask afløb

October 18

Når du lugte en offensiv kloak lugt kommer fra din køkkenvask afløb, angiver lugten et problem med vask eller house VVS. Foretage fejlfinding af mulige årsager til lugten straks, som tilstedeværelsen af kloakken gasser i dit hjem kan være giftige hvis du inhalere dem længe nok.

Aftræksrør

Hver afløbsrør i huset forbinder til en aftræksrør, som tjener et dobbelt formål. Vent rør erstatte luft tabt ned i afløbet med spildevand, holde den samme mængde luft i afløb, så vandet niveauer forbliver den samme. Aftræksrør giver også en flugtvej for kloakken gasser, der har gjort deres vej ind i drænrør, i stedet for kloakken gasser at skubbe deres vej gennem afløb og ind i huset. Hvis du vil se, hvis din aftræksrør er tilstoppet, klatre op på taget og skinne en lommelygte ned det. Skyde vand ned i røret med en haveslange til at løsne træsko så røret fungerer som det skal.

Fælde funktion

Alle VVS-armatur i dit hus har en fælde i sin afløbsrør. Du vil se fælden eller den buede del af røret, placeret under din køkkenvask. Fælde kurver, så den altid være fuld af vand, så længe VVS fungerer normalt. Vandet i fælden vil blokere enhver kloakken gasser fra kommer gennem røret. Utæt rør forbindelser eller fordampning vil dræne den fælde nok at kloakken gasser vil komme i vasken afløb åbning.

Bakterievækst

Hver vask afløb i dit hus, herunder i dit køkken, kan udvikle en SLIM af biologiske materialer såsom sæbe, hud olier og endda hår. Slim klamrer sig til siderne af afløbsrør, nær afløb åbning. Bakterier vil vokse let i SLIM, som producerer en offensiv lugt ligner en kloak. Når slim tager fat, skal du vaske det af afløbsrørs vægge ved hjælp af en flaske børste og varmt, sæbevand vand.

Bortskaffelse af gylle

Altid køre din renovationsafgifter i flere sekunder længere end du tror er nødvendige for at hugge op og bortskaffe enhver madrester, du har sendt ned til rådighed side af din køkkenvask. En deaktivering af til rådighed tidligt vil resultere i madrester og vand smække i sider af salen bortskaffelse efter master blikkenslager Tim Carter, danner en slurry på siderne af bortskaffelse. Gylle vil hærde og producere en dårlig lugt, du vil lugte i vasken afløb.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com