Hvordan man opbygger en lang Redwood rejst plantageejer boks

October 19

Opbygge en lang redwood plantageejer boks der spænder over dæk eller gårdhave kan tilføje et unikt visuelt element til udendørs brug. Boksen planter kan tilknyttes en dækket rækværket eller stå alene som en visuel separation for at definere plads. Ved hjælp af redwood, selv om en lidt pebret, vil vare mange år på grund af dens evne til at modstå rådner. Redwood har også kvaliteten af ikke falmer eller grånende i farve på grund af de udvendige elementer.

Instruktioner

•Measure området hvor du vil placere plantageejer. Den bedst økonomisk brug for redwood ville være at bruge de fulde 8-fod lange brædder. I dette eksempel vil vi konstruere en hævet planter, der er 8 fod lang, 10 inches lang og 8 1/2 inches dyb. De to ende stykker og center støtte vil ophøje rubrik 23 ½ inches fra gulvet til bunden af plantageejer. Denne plantageejer boks vil bruge fire 8-fods lang 2x10s og samles med rustfri skruer.

•Square enderne af to af de 8-foden bestyrelser og mark en linje med blyant. Måle de to bestyrelser for at bekræfte længden. Bruge en rundsav, skær forsigtigt denne linje. Disse to bestyrelser vil være siderne af plantageejer.

•Deduct 3 inches fra længden af bestyrelserne i trin 2 og overføre det til et andet 8-fods bord. Square one ende, måle og foretage en mark på den passende længde. Firkantet linjen og skære i bestyrelsen. Dette vil være i bunden af plantageejer.

•Measure, mark og firkantede linjer på de sidste resterende bestyrelsen med følgende dimensioner: to 35-tommer nævn, der vil være de to ende stykker. Det sidste klip vil være 23 ½ inches lang og vil blive anvendt for center i boksen lang redwood plantageejer.

•Saml boksen plantageejer med 3-tommer lange skruer og drev skruerne med magt skruetrækker. Brug tre skruer pr. vedhæftet fil point i følgende sekvens af forsamlingen. Sted to ende stykker--35-tommer lange brædder--på dækket med 1-½ tomme side om fastsættelse og 10-tommer side stiger fra dæk. Placer en af 8-fods skænke vinkelret og endda med toppen af ende bestyrelser. Square to bestyrelser og Vedhæft hver fælles med tre skruer. Dreje den delvise forsamling og lå i bunden af plantageejer og vedhæfte gennem ende bestyrelser til at holde det på plads. Vedhæfte den resterende skænk til stolper. Bunden bestyrelsen bør være inde i de to skænke og du bør have en lang kasse.

•Strømforbrug i standby lang plantageejer højre side op. Hver 12 inches, skrue ind i bunden bestyrelsen gennem skænkene. Vedhæfte den 23-½ tomme lang board direkte i boksen plantageejer grundig bunden bestyrelsen til at understøtte undersiden og midten af boksen lang.

•Udskift Philips skrue hoved driver i magt skruetrækker med ¼ tommer bore bit. Cirka hver 8 til 10 inches ned på længden af bestyrelsens bunden af boksen plantageejer bore i afløbet huller. Hullerne skal køre ned i midten af feltet plantageejer.

Tips & advarsler

  • De rustfri skruer vil ikke korroderer i olier af redwood. Andre typer af skruer vil forværres på grund af den ætsende virkning, redwood kan have på metaller. Disse olier ikke vil skade planter men kan gøre plantageejer lidt sure; nogle planter elsker sure betingelser.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com