Hvordan man laver en glas flise tilbage Splash

April 13

Hvordan man laver en glas flise tilbage Splash

Glas flise er en farverig tilføjelse til ethvert køkken. Når det bruges som en tilbage splash kan det tilføje karakter og charme til rummet. Par farverige glas fliser med hvide tællere til at tilføje et stænk af lyse farve eller matche de andre levende farver i dit køkken. Glas fliser kommer i en række farver og størrelser. De nemmeste at installere er glasplader. Fordi de er bygget af små firkanter og monteret på papiret opbakning, behøver du ikke en fancy flise cutter. Tilpasse størrelsen af plader med en saks til at gøre din tilbage splash 100 procent original.

Instruktioner

•Spread ud af et stykke pap. Måle din tilbage splash dimensioner og tegne en skitse af området tilbage splash på karton. Tilføje lysarmaturer og andre genstande, der er på væggen for at din tegning.

•Indstil din flise ark på karton. Cut flise plader med en saks og arrangere ark for at oprette dit design. Flytte og justere farver og mønstre, indtil du er tilfreds med resultatet.

•Spread en presenning eller plastfolie på tværs af toppen af disken til at beskytte det fra drypper.

•Spread ¼ tommer af flise selvklæbende langs bunden af tilbage splash med et hakket murske. Glas flise er gennemskinnelig og limen kan ændre farven på flisen. Vælg hvid selvklæbende.

•Tag et ark flise fra din skabelon og tryk den på limen. Tryk på glas fliser med en gummihammer til at sætte sig fast i limen. Sæt alle resterende fliser fra du skabelonen på samme måde. Nogle glas fliser har papir dække på forsiden for at beskytte flisen. Lad limen sat til 20-30 minutter. Våd en flise svamp og mætte papir ark. Skræl papir fra forsiden af fliserne.

•Glatte injektionsmørtel over toppen af fliser, flytte injektionsmørtel vognen frem og tilbage til jævnt distribuere injektionsmørtel. Vælg en ikke-slebet injektionsmørtel.

•DIP en ren svamp i vand. Ren fronter af fliser til at fjerne alle injektionsmørtel rester. Lad injektionsmørtel tørre i 48 timer. Buff overfladen med en ren, blød klud.

Tips & advarsler

  • Den lille størrelse af de enkelte glas fliser bør eliminere behovet for skæring. Hvis du synes, at du skal skære en en tomme flise, bruge en flise cutter.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com