Hvordan at slippe af med hvepse og gedehamse naturligt

October 20

Hvordan at slippe af med hvepse og gedehamse naturligt

Hvepse og gedehamse bytte i vid udstrækning om andre insekter og spille en vigtig rolle i at holde ned befolkningens skadedyr i dit område. De undgår normalt menneskelig aktivitet, og hvis det er muligt, det bedste svar på hvepse og gedehamse er simpelthen at ignorere dem. Men når hvepse og gedehamse reden i stærkt trafikerede områder, det kan være nødvendigt at slippe af dem eller på det mindste skære ned på deres befolkning. Undgå kemiske sprøjtemidler; styre hvepse og gedehamse naturligt.

Instruktioner

•Seal alle mulige entry point. Hvis du kæmper med en hveps i dit hjem en gang hvert par dage, det er et tegn på at der kan være en rede i dit hjem. Kigge efter hvepsen eller hornet's indførselsstedet ind i dit hus og forsegle det. Hvis du ikke kan finde at indførselsstedet, spejder omkring dit hjem for enhver ulukkede ventilationskanaler, tårer i vinduet eller døren skærme, revner omkring dit vindue eller dør rammer eller åbent spjæld. Korrekte eventuelle problemer og du vil sandsynligvis fjerne indendørs hveps eller hornet befolkning.

•Indstil en hveps eller hornet fælde i det tidlige forår. I begyndelsen af foråret er der en 30-45 dages vindue når hveps og hornet queens emerge til at bygge deres reder. De to hovedtyper af hveps og hornet fælder er lokke fælder og vand fælder. Disse fælder dræbe hvepse naturligvis ved at lokke dem ind i fælden med mad og derefter drukner dem i vand. Placer fælder i områder hvor du har bemærket en masse hveps eller hornet aktivitet. En trap per hektar i foråret er normalt tilstrækkelig (men flere fælder du lægger ud, jo mere sandsynligt du er at reducere næste sæsons hveps befolkning). I efteråret, distribuere flere fælder i stærkt trafikerede områder at fange befolkningens mere aktiv hveps.

•Tjek, om din hveps eller hornet fælde hver par dage. Hvis du ikke tømmer vand fælder ofte danne nok, døde hvepse vil en tømmerflåde, som vil tillade nyligt fanget hvepse at flygte.

•Ændr agn i din hveps eller hornet fælde en gang hver to til fire uger, og mere ofte når temperaturer klatre.

•Opkald en professionel til at fjerne enhver hveps eller hornet's reder, som du finder.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com