Hvordan man laver en Tempurpedic madras

October 21

Tempurpedic madrasser lover en fantastisk kvalitet søvn for både dig og din partner uden frygt for at forstyrre hinanden. De berømte Tempurpedic salg gimmick funktioner en kvinde hoppe på den ene side af en seng med et glas rødvin sidder uforstyrret på den anden. Problemet med disse madrasser er den pris, at tage en allerede dyre nødvendighed og multiplikation med næsten tre. Med lidt opfindsomhed, kan du erhverve de samme fredelige resten til en brøkdel af omkostningerne ved at samle din egen Tempurpedic madras.

Instruktioner

•Anvend en fast springmadras som den nederste del af din Tempurpedic hukommelse skummadras. En Tempurpedic madras kun består af 3 til 6 inches af faktisk hukommelse skum, med det nederste lag være regelmæssig skum. Erstatte en springmadras for denne nederste del er omkostningseffektive og har ingen effekt på kvaliteten af den hjemmelavede Tempurpedic madras.

•Purchase Tempurpedic hukommelse skum madrasser græsklippere. De kommer i standard bed størrelser og typisk spænder fra 1 til 6 inches tyk. En person under 200 pounds vil typisk ikke føle en forskel mellem en 3-tommer topper og en større en. Større topmadrasser kan få pebret, op til $300, så det kan være mere økonomisk at købe et par tyndere topmadrasser og lag dem.

•Layer topmadrasser oven på springmadrasser.

•Brug et tætsiddende ark til omslutter topmadrasser. Bruge et andet tætsiddende ark omkring Tempurpedic toppers og springmadrasser sammen som din bunden ark. Du madras er nu på niveau med meget dyrere fuld Tempurpedic madrasser.

Tips & advarsler

  • Tæthed rating er noget at holde øje med i markedet for Tempurpedic hukommelse skum madrasser græsklippere. Du bør kigge efter en topper med en tæthed på 4 pounds per kubikfod; jo højere densitet, jo bedre kvalitet.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com