Hvordan kan jeg få min maling Grade Moldings til at matche min træ farves lister?

October 22

Hvordan kan jeg få min maling Grade Moldings til at matche min træ farves lister?

Matchende pletten er mere en kunst end en videnskab, fordi der er så mange variabler, herunder typen af træ. Matchende maling kvalitet træ til eksisterende bejdset træ møbellister vil kræve nogle eksperimenter med pletten farver og ansøgning metoder. Endnu bedre, hvis du har prøver af både maling grade rå træ og den farvede støbning, tage dem til en maling butik og lad dem gøre arbejdet.

Outsource opgaven

Hvis du har en god maling butik--ikke en hardware- eller hjem forbedring center, men en maling butik hvor professionelle malere shop--vil de matche pletten for dig, hvis du medbringer dem prøver.

De får brug for flere fødder af den nye støbning. Huske på, at hvert stykke træ adskiller sig i type og tæthed af korn og vil tage pletten anderledes, selv om det er alle de samme arter af træ. Prøv at vælge molding prøver, der er repræsentative for batchen.

De skal også bruge et udsnit af de eksisterende farvede støbning. Igen, vælge en, der matcher job som helhed, ikke et stykke der er lysere eller mørkere end resten.

Lirke et stykke af eksisterende farves baseboard omhyggeligt fra væggen. Hvis det er tætnes til væggen eller gulvet, du skal måske skære caulking med en hobbykniv først, ellers du kunne rive drywall.

Hvis det er muligt, få din prøve stykke fra et skab--hvis du skader væggen i der vil det ikke noget så meget. Sørg for at træet matcher resten. Farvede støbning i skabene udsættes ikke for sollys og kan ikke har alderen det samme som resten af trim, især i en ældre hjem.

Tage alt, hvad du har til maling butikken, og lad dem vide, hvor meget plet, du skal bruge. De fleste maling butikker ikke opkræve betaling for brugerdefinerede matchende pletter eller maling.

Gør det selv

Hvis du ønsker at matche pletten dig selv, skal du starte med den nærmeste pletten farve du kan finde, og "tweak" det. Købe en pint eller kvart af den farve, der ligner mest den eksisterende støbning.

Rør det godt, tørre nogle ind på den nye træ og lad det tørre. På dette tidspunkt har du flere muligheder for tweaking farven. Du kan blande i andre pletten farver (for eksempel hvis det er alt for rød, tilføje nogle dyb brun plet). Du kan også købe universelle farvestoffer såsom brændt Umbra og gul okker og bland dem i pletten. Farvestoffer kan være meget intens, så tilføj dem en dråbe ad gangen.

Hvis du kommer til en farve du gerne men kan ikke huske hvordan du kom derhen, kan en maling butik matche det for dig. Du kan holde noter af hvad du har tilføjet, og i hvilket omfang, at komme til farven og forsøge at kopiere det, men der kan være en vanskelig opgave.

Justering for maling Grade træ

Maling grade træ er ofte blødere, og kan have flere knuder og mangler end dyrere pletten grade træ. Du kan have til at leve med nogle af manglerne, som store knob eller meget åben korn--der er ingen måde at skjule disse. Hvis træet på din prøve tager den mørkere pletten, eller ser plettet, kan du enten forsegle træet først, eller simpelthen tynd plet med mineralske spiritus.

Du skal også matche det kit du kan bruge til at fylde neglen huller og huller. Du kan købe farve kit i små krukker på de fleste maling og isenkræmmere. Disse kan være blandet sammen som dej til at tilpasse farverne, og du kan muligvis skjule mindre knob ved at fylde dem med træ kit, så de blander sig.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com