Buske for hårde betingelser

October 24

Buske for hårde betingelser

Buske for hårde betingelser trives i områder med meget varmt eller koldt vejr. Nogle ørken buske i Arizona kan overleve temperaturer, der konsekvent spike over 115 grader om sommeren. Andre buske har også tilpasset lyssky, kolde og klimaer i Pacific Northwest. Vælge robuste arter, der er hjemmehørende eller vokse godt i dit område.

Winterberry (Ilex verticillata)

Winterberry trives, selv når temperaturen falder i løbet af vinteren. Denne hårde busk vokser i hele den østlige halvdel af USA i steder som Florida, Georgia, Tennessee og New York. Bladene er mørkegrønne og ovale med små pigge på kanterne. Alle bladene falde ned om vinteren, men busken spirer hurtigt mørke røde bær, der dækker de nøgne stilke. Winterberry vokser bedst i fuld sol til halvskygge og fugtig, godt afdrypning jord. Denne plan kan vokse 6 til 10 fod høje og sprede 6 til 15 fod bred. Denne busk producerer også hvide blomster, der blomstrer i foråret. Winterberry kan tåle ekstreme ændringer i temperatur.

Sort Chokeberry (Aronia melanocapa)

Den sorte chokeberry trives også i løbet af året. Denne busk vokser 3 til 6 fod høj og bred. Den vokser godt i en række forskellige typer af jord som fugtig, veldrænet og tør, men det foretrækker sure jord. Hvide blomster blomstre i foråret og mørk lilla frugt blomstrer i sommeren og efteråret. Frugten er ikke egnet for dyrs eller menneskers forbrug. Bladene er grønne gennem det meste af året, og viser rød eller lilla i efteråret.

Alpine solbær (Ribes alpinum)

Den alpine solbær vokser 3 til 6 feet tall og trives i koldt, vådt vejr og tørt vejr. Løvet er skinnende og mørkegrøn, og kvindelige planter producerer røde frugt ved Midsommer. Den alpine solbær er meget fleksibel og kan tåle fuld sol til fuld skygge og en bred vifte af jord som fugtig, tør, veldrænet og basisk. Bladene på denne busk ligner ahorn træ blade.

Texas Sage (Leucophyllum)

Texas salvie er en busk, der kan håndtere ekstrem tørhed og ekstrem varme. Denne busk vokser i Arizona, Texas og Californien. Det vokser bedst i fuld sol og godt afdrypning jord. Denne ørken skønhed producerer lilla blomster i foråret og sommermåneder, og det kan nå højder på op til 8 fod høj. Løvet er sølvskinnende grå og fuzzy.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com