Pennsylvania tyske metoder til konservering af mad

October 25

De traditionelle Pennsylvania tyske folk var ofte mennonit eller Amish, men ikke altid. På grund af deres tyske arv havde de forskellige metoder til konservering af mad. Canning, saltning eller bejdsning, tørring og rygning blev alle måder at Pennsylvania tyskerne konserverede fødevarer i fortiden. Mange familier passere ned hemmelighederne af konservering af mad fra generation til generation.

Canning

Ligesom mange tidlige bosættere, gøre Pennsylvania tyskerne meget af konservering. Canning er en af de mange måder at tyskerne bevare deres mad. De kan alle slags grøntsager, bønner, ærter, majs og tomater. Canning mad indebærer vask friske råvarer, at sætte det ind i konservesindustrien krukker og kogende krukker i et varmt vandbad i et angivet tidsrum, afhængigt af hvilken type af vegetabilsk det er. Canning mange grøntsager kræver en trykkoger. Pennsylvania tyskerne også kan gelé og syltetøj så godt som frugt. Til kan frugter skal du udfylde krukker med moden frugt og derefter dække dem med en enkel sirup sukker og vand.

Bejdsning og saltning

Tyskerne er berømte for deres saltning og bejdsning konserves. Nogle syltede fødevarer er udpræget tysk, surkål, syltede æg, syltede rødbeder, syltede pærer, og selvfølgelig, pickles og relishes. Bejdsning indebærer anvendelse af en masse salt og en masse af eddike. Lage noget mad, suge det i en saltlage salt vand, Tilføj krydderier og derefter kan ved hjælp af et presset canner eller regelmæssig canner. Fisk og noget kød kan også saltet og opbevaret i Tønder eller lufttætte beholdere til fremtidig brug.

Tørring

Tørring er en af måder at bevare frugt, grøntsager og selv kød. Før dagene af dehydrators, ville Pennsylvania tyskerne lægge frugt og grøntsager ud i solen til naturligt tørt deres fødevarer. Gemme tørrede fødevarer i godt lukkede plastposer eller containere. I de tidlige dage af Pennsylvania, ville tyskerne gemme deres tørrede fødevarer i Tønder, dåser og krukker. Tørring tager endda flere dage, undertiden uger til helt tørre kød, afhængigt af størrelsen. Tørring urter tager meget mindre tid end kød, og du kan gøre dette i dit hjem ovn.

Rygning

Rygning er en almindelig måde at bevare kød. Nogle af de mest almindeligt røget kød omfatter skinke og bacon, men Pennsylvania tyskerne også tørret friske fisk fra sommermånederne til brug om vinteren når fiskeri ikke er muligt. Til at ryge kød i store mængder, er et Røgeri nødvendige. Pennsylvania tyskerne bruger ofte hickory eller ahorn træ chips til at smag deres kød, mens det er i røgeriet. Før rygning, skal du helbrede kød delvist med masser af salt. Gnide salt i kødet godt hjælper med at bevare det og fremskynde tørringen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com