Sådan fjerner lønklasse 8 bolte

10/26/2016 by admin

Sådan fjerner lønklasse 8 bolte

Klasse 8 bolte er hærdede hele vejen igennem. Denne hærdning gør bolte lidt skør også. På grund af denne sprøde karakter, disse bolte normalt snap snarere end bøje når de bryder under ekstreme belastninger. De findes ofte i automotive suspension systemer. Du kan identificere lønklasse 8 bolte af de seks radiale linjer på bolt heads. At fjerne bolte, der ikke er brudt tager konventionelle metoder såsom anti-gribe smøremiddel og skruenøgler, men en brudt bolt kan kræve mindre konventionelle hårfjerning metoder. Uanset lønklasse fjernes alle bolte i stort set samme måde.

Instruktioner

At fjerne ubrudt eller rustne bolte

•Find en skruenøgle i dit sæt skruenøgler for størrelsen møtrik og bolt størrelse. Placer skruenøgler på møtrik og bolt.

•Drej skruenøgle på bolthoved med uret, mens du tænder skruenøglen på møtrikken mod uret. Hvis bolt og møtrik er omvendt tråd, så drej skruenøgle på bolthoved mod uret og skruenøgle på møtrikken med uret. Hvis bolt og møtrik flytter, derefter fortsætte, vride indtil de kommer fra hinanden.

•Tryk på bolt med en hammer til at fjerne det fra hullet i. Hvis bolt og møtrik ikke flytte, sprøjte dem med en anti-gribe smøremiddel og vente 24 timer. Prøv igen. Hvis de stadig ikke flytte, lys en selvstændig lygter propan torch og opvarme møtrikken, indtil den er rød varmt. Varme møtrik uden skruenøgle på det. Varmen vil udvide møtrikken. Placer skruenøgler på møtrik og bolt og forsøge at flytte dem. Gentag skruenøglen vride, smøring og varme indtil møtrik og bolt brast gratis og du kan adskille dem.

Fjernelse af brudt bolte

•Grind fra skanken af bolten så det er glat med overfladen det skrues ind. Hvis skank ikke er brudt og bolthoved, derefter slibe siden. Brug en diamant slibning hjulet på en pneumatisk grinder til at slibe. Husk hvilken side bolthoved var på, fordi det bliver siden du vil bore ned.

•Tryk en bule i midten af bolt, ved hjælp af et spidst stål center punch og hammer. Bor en 1/8-inch pilot hul gennem midten af bolten, ved hjælp af en hærdet borehoved egnet til boring lønklasse 8 bolte. Sat punkt af drill bit i bule og derefter bore gennem med en elektrisk boremaskine. Trække boret ud hver gang i et stykke tid at skubbe de metal tailings fra hullet.

•Sæt en større drill bit i boret og spænd det ned med en chuck. Bruge en venstrehåndet borehoved for venstrehåndede bolte og en højrehåndet borehoved for højrehåndede bolte. Bore ind i siden af bolt hvor bolthoved var indtil bolten bryder fri og tråde ud af hullet. Hvis bolten ikke bryde fri, spray anti-gribe smøremiddel omkring den bolt tråde og vente 24 timer. Hvis det ikke bryde fri efter der, prøve at bruge en let-out emhætte.

•Sæt emhætte i elektrisk bore og spænd det ned med chuck. Placere den i det borede hul og forsøger at skubbe bolten. Hvis dette ikke virker, sætte et borehoved i drill samme størrelse som skaft af bolt og bore hele vejen gennem hullet bolten er i. Hullet skal være rethreaded med en tråd reparationssæt.

Tips & advarsler

  • En luft indvirkning pistol med en indvirkning pistol socket sæt kan også bruges til at forsøge at bryde bolte og møtrikker gratis.
  • Brug ikke en propan torch i nærheden af brandfarlige væsker eller dampe som benzin, diesel eller olie.
  • Bære en face shield og læder arbejdshandsker, når du bruger en vinkelsliber, en propan torch og en boremaskine.

Relaterede artikler