Sådan vaske termiske gardiner

October 26

Sådan vaske termiske gardiner

Termiske gardiner hjælper med at holde varm luft i og kold luft ud. De er almindeligt anvendt til at lavere energiregninger, og kan også hjælpe mørkere værelser. Forskellen mellem almindelige gardiner og termiske gardiner er, at sidstnævnte er opbygget af to lag. Termiske gardiner har en dekorativ ydre lag, men de har også en almindelig inderste lag, der er lavet af en isolerende materiale. Det er bedst at spot-clean termiske gardiner til at fjerne små spild og pletter. Jo mindre de er helt skyllet, jo længere isoleringen vil vare. Når du har brug at vaske dem, selv om, som i løbet af forårsrengøring, skal du bruge særlig pleje.

Instruktioner

•Læs pleje-tag på de termiske gardiner til Sørg for at du kan sikkert vaske dem. Nogle fabrikanter kræver, at deres gardiner være tør rengøres kun.

•Indstil vandtemperatur på din washing machine til "Kolde" og cyklussen til "Skånsom." Vælg Indlæs størrelse og starte maskinen, så det begynder at fylde med koldt vand.

•Tilføj den nødvendige mængde af mild vaskemidler til vaskemaskine efter størrelsen af belastningen. Lad maskinen til at agitere for et minut eller deromkring at opløse stof vask, så Tilføj de termiske gardiner. For at undgå at beskadige isoleringen, ikke for meget vaskemaskinen. Placer gardiner løst inde i karret.

•Fjern termiske gardiner fra vaskemaskinen og placere dem i tørretumbleren. Indstil tørretumbler temperaturen til "Lav varme." Når gardinerne er tørre, fjerne dem omgående, da dette vil bidrage til at reducere rynker. Du kan også fjerne dem fra tørretumbleren, når de er våde og hænge dem op igen på deres stænger til tørre.

Tips & advarsler

  • Ikke tilføje stof skyllemiddel når du vasker termiske gardiner---de behøver det ikke.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com