Hvordan til at levendegøre modning af agurker

October 26

Hvordan til at levendegøre modning af agurker

Agurker (Cucumis sativus) er en sommer vin afgrøde fundet i United States Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 11. Disse produktive, nem at dyrke grøntsager er bedst i den solrige del af haven med fugtig, frugtbar jord. Dyrkning af agurker kan være en glæde, kan deres frugter tage op til 70 dage til at modne. Til hurtigere modning af din haven agurker, er det vigtigt at give de ideelle vækstbetingelser.

Instruktioner

•Plant agurker i foråret når faren for frost er gået og jordens temperatur er steget til 65 grader Fahrenheit. Frøene spire langsommere på køligere temperaturer, og stiklinger kan opleve træg vækst, hvis plantet før denne tid. Agurker trives når jordens temperatur er mellem 75 og 85 grader Fahrenheit.

•Grow agurker lodret på et espalier, hegn eller lignende støttestruktur. Dette indeholder vinstokke og holder frugten, rent og lige som de udvikler. Lodret agurk vækst øger dramatisk udbyttet fordi vinstokkene modtager bedre sollys og luft cirkulation.

•Tilvejebringelse konstant fugt. En konstant vandforsyning og en drypvanding system er ideel til dyrkning af agurker. Hvis en vandingsanlæg ikke er muligt, vand dybt ved at anvende mindst en tomme af vand en gang om ugen. Agurker er tunge foderautomater, især når frugtproduktion begynder, og de kræver passende fugt at dyrke frugt.

•Dæk agurk sengen i sort eller brun plast barkflis. Agurker er bedst i varme, fugtige jord. En mørk plast barkflis fremskynder vækst, fordi det sparer jordfugtighed og tilskynder høje jordbundens temperatur. Derudover menigheder barkflis off ukrudt.

•Betjen ukrudt ved skæring, skæring eller hånd trækker. Ukrudt, der vokser blandt agurker kan røve dem af fugt og næringsstoffer og bremse deres vækst eller forhindre frugtproduktion.

•Dress agurk planter med en afbalanceret opløseligt gødning efter de begynder at blomstre og sætte frugt. Lægge gødning ca 5-6 inches fra bunden af planter med en hastighed på 1 pund per 100 kvadratfod. Dette holder planterne i produktion.

•Harvest agurker ofte. En forsinket høst resulterer i mindre produktive planter, fordi de modne frugter udstødning plantens reserver.

Tips & advarsler

  • Tillad ikke agurker til bliver gule. Hvis overmoden frugt forbliver på vinstokken, sender dette en besked til anlægget for at stoppe produktionen af nye agurker. Agurk frugt vokser hurtigt og skal plukkes hver anden dag.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com