Hvordan at vokse en lille tropisk drivhus med stueplanter

October 27

Hvordan at vokse en lille tropisk drivhus med stueplanter

Voksende tropiske, kan varme-elskende planter i hjemmet være en udfordring. De foretrækker temperaturer meget varmere end stuetemperatur indendørs om vinteren. Løsningen er at vokse sådanne tropiske planter i et drivhus. Et drivhus er desværre næsten alle glas og varme utætheder gennem glas ganske let. Der er dog visse skridt du kan tage for at minimere varmetab fra dit drivhus, samt holde det varmt nok til din tropiske planter til at vokse og trives.

Instruktioner

•Erect drivhus som en Lean mod dit hus og ikke som en fritstående bygning. Lean vil absorbere nogle varme fra dit hjem og hjælpe med at hæve sin temperatur både om dagen og om natten.

•Double-glasur tropisk drivhus. Termoruder blokere flere varme fra at flygte gennem glasset end single-glaseret windows gør. Dette vil holde solens varme i at flygte gennem glasset, især om natten.

•Installer et varmeapparat i tropisk drivhus. For ægte tropisk vækstbetingelser, holde drivhuset over 75 grader Fahrenheit i dagtimerne, med 78 F endnu bedre. Tillad ikke natten temperaturer falder til under 68 F.

•Grow planter på lavvandede tallerkener fyldt med småsten eller små grus. Fyld tallerkener med vand til lige under niveauet for toppen af klipperne. Vandet vil fordampe og tilføje fugtighed til drivhuset, efterligne tropiske forhold. Skabe endnu mere fugt i dit drivhus ved at køre en luftfugter eller indstilling spande vand i nærheden af planterne.

•Hold planter ud på gulvet, hvis det overhovedet er muligt. Dette er især vigtigt i kolde nordlige områder, hvor nedfrysning vintertemperaturer er normen. Fordi kold luft afregner, vil det falde under niveauet for den planters rødder, hvis de placeres på bænke, væltede Tom Potter eller andre understøtter.

•Luk off uden for indgangen i vintermånederne, at minimere kold luft ind i rummet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com