Skære dit husholdningsbudget

05/06/2013 by admin

Skære dit husholdningsbudget

Når store forandringer opstår i en familie indtjening, vælger mange mennesker at skære ned omkostninger for at bestemme en revideret budget, der tilpasser sig til ændringerne. En anden grund til at skære ned et husholdningsbudget er erkendelsen af, at du ikke virkelig skal bruge, som du har i fortiden. Nogle familier vælge bare at forenkle så deres fokus flyttes i fra et mere kommercielle livsstil til en mere befordrende for kvalitetstid, meningsfulde oplevelser og fornøjelser penge kan ikke købe. Uanset hvad dine grunde til at skære ned din husstand budget, arbejde med din familie at vinde deres støtte og forståelse, så alle kan justere.

Instruktioner

•Review din eksisterende budget eller en, du har brugt for nylig til at beregne din månedlige behov. Tally alle udgifter. Omfatter pant eller leje, utilities, forsikring, mad, bil udgifter (gas, olie, vedligeholdelse), uddannelse, tøj, rejser, gaver, besparelser, Diverse indkøb og uanset andre elementer du har jævnligt brugt penge på til dato.

•Sammenligning din nuværende indkomst til de tidligere udgifter. Fratræk den forventede indtægt fra samlet beløb af udgifter til at få en figur, der viser, hvor du kommer til kort. For eksempel tidligere har du haft $3.000 pr måned indkomst, og dine udgifter, herunder $200 for besparelser totaled præcis $3.000. Din nye indkomst er $2.200 pr. måned. Når du subtraherer $3.000 i forudgående måneder udgifter fra $2.200, er du tilbage med en manko på $800.

•Opfordre din ægtefælle eller partner og familie medlemmer til at sidde med dig for at diskutere hvordan man bedst for at trimme dit husholdningsbudget. Få deres input og ideer. Hvis nedskæringerne er nogen mister et job, som kan være ødelæggende for familier, tal gennem din frygt, bekymringer og muligheder roligt samtidig også diskutere andre mulige måder at opfylde dine behov. Hvis du er simpelthen vælger at skære ned, fordi du ønsker at spare mere, eller du finder du har brugt for meget på ting du ikke behøver virkelig, derefter dele dine tanker og bede om input før du færdiggør noget.

• Opret et nyt budget liste de emner, der er absolut nødvendige for din generelle levende behov. Omkostninger til husly og mad er prioriteter. Ideelt set gøre to kolonner ved siden af hinanden og liste udgifter ned på siden til venstre. Den første kolonne ud for listen over emner vil omfatte alle forudgående omkostninger. Den other sig vil give dig revisioner at opfylde de nye indkomstniveau.

•Work din vej ned gennem listen af udgifter du tidligere har lavet, under hensyntagen til, hvor du kan trimme hjørner. Hvis du har brugt $100 om måneden på gaver, skal du ændre tallet til $30 for elementer til at lave dine egne gaver i stedet for at købe færdige elementer. Et andet område at trimme er brændstofudgifterne--undersøge samkørsel, tage bussen, eller ved hjælp af en i stedet for to familiebiler.

•Think gennem hver udgift du har almindeligvis haft i fortiden og spørg dig selv, hvor meget du virkelig nødt til at bruge for hver budgetpost. Din garderobe skal opdateres hvert halve år, eller kan du strække det ud for et år? Spørg dig selv, hvis du virkelig har brug at gå i biografen ugentligt, eller ville leje være billigere? Følge op, indtil du har gennemtænkt alle budgetposter.

•Tally nye tal og holde revidere indtil indtægter og udgifter match. Begynd at leve med din nye beslutninger hurtigst muligt. Nogle gange, kan har forhåndsmeddelelse om finansielle ændringer hjælpe dig planlægge. Nogle finansielle rådgivere tyder på altid at have besparelser, som svarer til omkring tre måneder lever udgifter eller jobtab forsikring. Dog er ikke alle familier i stand til at få enderne mødes, langt mindre har ekstra for besparelser. Brug din bedste dømmekraft og forskning dine muligheder.

Tips & advarsler

  • Find budgetterings software eller brug database og regneark programmer til at hjælpe dig med at administrere din økonomi, hvis det er nødvendigt.
  • Der er stor forskel på at skulle skære ned og ønsker at skære ned på husholdningernes udgifter. Holde den øvre hånd på dine følelser i begge tilfælde. Du er personen i kontrol over dit liv, og du kan stole på dig for at fortsætte med at trives på trods af tilsyneladende hindringer.
  • Arbejdsløshed eller store nedskæringer i indkomst tidligere tælles på kan ryste op familie systemer samt forårsage depression i en person. Nogle mennesker mister et job og kan indsamle arbejdsløsheden, mens andre er entreprenører eller freelancere og ikke kan. Gøre dit bedste med hvad du har, mens man søger nye streams af indkomst. Hvis du finder dig selv at have angst angreb eller symptomer på depression, besøge en velrenommeret psykolog, der kan hjælpe dig med at komme igennem de stressende gange. Også velkommen mulighed for at engagere din åndelige behov, som disse kan ofte hjælpe folk komme igennem vanskelige tider.

Relaterede artikler