Clorox blegemiddel Tips

October 28

Clorox blegemiddel har været en fast bestanddel i de fleste hjem, da det blev opfundet næsten 100 år siden. Blegemiddel er berømt for sin evne til at holde tøjvask på sin hvideste, men blegemiddel er også et desinfektionsmiddel. Det er effektivt dræber fælles vira, svampe og bakterier, der forårsager sygdomme, ifølge Clorox hjemmeside. Mange forskellige tips vil hjælpe dig med at bruge Clorox blegemiddel effektivt til at sikre en sikker, ren husstand.

Teknikker

Fortynd tre fjerdedele kop Clorox blegemiddel med 1 gallon af varmt vand. Du kan bruge denne løsning til at tørre ned poster, efter du har renset dem, såsom høje stole, plastik legetøj, køkken bordplader og en enhver af vaskbare genstande. Lad blandingen sidde i fem minutter på varen og derefter skylles og lade det luft tørre.

Tilføje en fjerdedel tsp. af blegemiddel til hver quart af vand, som du føjer til dine snitblomster. Dette vil hjælpe dem med at holde sig frisk længere og skære ned på skimmelvækst.

Vask dit træ skærebræt efter udarbejdelsen af kød og grøntsager og derefter tilføje tre tbsp. af blegemiddel til 1 gallon af vand. Tør dit skærebræt ned med løsningen, så lad denne løsning bo to minutter og skyl derefter bestyrelsen igen med en løsning på én tbsp. af blegemiddel per gallon af vand. Der er ingen grund til at skylle efter Skærebrættet tørrer--kan du blot gemme det i kabinettet. Med plastik skærebrætter, kan du bare bruge den ene tbsp. per gallon løsning at suge pre vasket bestyrelsen i to minutter-- derefter dræne og lad bestyrelsen lufttørre.

Vaske sutteflasker, bideringe og sippy kopper, og lad dem trække i en opløsning af 1 tbsp. blegemiddel til 1 gallon varmt vand i to minutter. Sørg for at tvinge løsningen gennem brystvorter til at rense dem grundigt. Dræn elementerne og lad dem lufttørre. Der er ingen grund til at skylle. Denne metode er også godt for desinfektion pre vasket kæledyr skåle.

Krat din injektionsmørtel med en løsning på én del blegemiddel og en del vand, som beskrevet i artiklen, "Hints fra Heloise." Lad blandingen sidde i 20 minutter og skyl derefter.

Hæld halv kop af blegemiddel i din toiletkummen, og lad det stå i ca 10 minutter. Brug en krat pensel til at rengøre under randen og hele skålen. Flush. Du kan bruge blegemiddel til at rydde toiletsædet og alle andre områder i toilettet ved at kombinere 2 tbsp. af blegemiddel til en gallon af vand. Du kan også bruge denne løsning til at moppe gulvet, som hjælper med at forhindre mug og skimmel.

Advarsel

Aldrig bruge blegemiddel og ammoniak produkter sammen. Dette kan skabe giftige dampe, som kan være dødelig.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com