Hvordan at rejse en effektafbryder

October 29

Hvordan at rejse en effektafbryder

Afbrydere er installeret i et hjem breaker box, med hver enkelte breaker serverer en forskellige elektriske kredsløb. Breaker's opgave er at enten tillade eller stoppe magt at nå kredsløbet. Hvis der er en kort eller en spændingsbølge eller andet sted langs banen, slukker den tilsvarende breaker automatisk for at forhindre elektrisk stød. Men breaker også kan automatisk slås fra (udløst) i hånden hvis det tilsluttede kredsløb skal arbejdes på.

Instruktioner

•Sæt en bærbar apparat i en af forretninger i kredsløbet, at afbryder er tjener. Hvis arbejder på et kredsløb med en tidligere installerede apparat som en tøj tørretumbler eller brændeovn, aktivere dette apparat. Eller hvis arbejder på en lys kredsløb, tænde lys på lyskontakten.

•Åbn hjems vigtigste breaker box forsiden--de fleste breaker kasser har dækker fastgjort med hængsler på den ene side eller i toppen. Søger effektafbryderen, der står bag det elektriske kredsløb skulle være slukket--mange breaker kasser har en liste over kredsløb med den tilsvarende breaker nummereret på indersiden af frontdækslet, så det er nemt fundet.

•Drej switch på forsiden af circuit breaker til den slukkede position. Gå tilbage til det elektriske kredsløb placering og se, om den elektriske apparat, der blev tændt er nu. Hvis det er stadig på, er forkert effektafbryderen blevet udløst. Gå tilbage til breaker box og slukke den korrekte breaker.

Tips & advarsler

  • Hvis arbejder for lidt tid på det elektriske kredsløb, lukke boksen breaker frontdækslet.
  • Hvis du vil aktivere effektafbryderen, genåbne boksen breaker frontlågen og sluk breaker's front / til positionen on. Luk dækslet breaker box.
  • Nogle nyere afbrydere har en lille rød testknappen foran på breaker, i nærheden af tænd/sluk-knappen. Breaker kan også være udløst ved at trykke på denne knap.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com