Varmepuder til planter

October 31

Varmepuder til planter

De fleste plante stiklinger behøver temperaturer mellem 65 og 75 F grader at udbrede, ifølge Fine havearbejde, en online havearbejde ressource. Selv om en transportabel varmeapparat kan bruges, kan det være farligt, medmindre care er truffet for at sikre det ikke overophedet. En anden mulighed er en varmepude, beregnet til anlæg, som giver mulighed for bedre kontrol af varmelegemet og oprette ret vækstbetingelser. En række af planten varme puder er til rådighed.

AG Pad

Ag Pad, fremstillet af Nu-Klear, er designet til at spire frø. Placer den på en varme-resistent overflade og skjule det med en heavy-duty plast dække at forhindre det i at blive snavset af pottemuld mix. Placer frø containere på toppen af forseglede pad. Temperatur styres af en indbygget termostat og en sonde, som du indsætter i jorden.

Redpath varme Mat

Redpath, en distributør af haven produkter, fremstiller Repath varme måtten. Det har en termostatisk temperaturkontrol fremstillet specielt til anlæg bruger. Ifølge selskabets hjemmeside øger brug af måtten succes af frø spiring fra stiklinger fordi måtten udsender kontrolleret varme nær plantens rødder--hvis det er nødvendigt for vækst. Måtten er lavet af en modstand kabel, som tjener som varmelegemet. Det sidder i en isoleret bakke, der beskytter modstand kabel fra vand og jord skader. Du hvile plante containere på måtten inde i skuffen og placere temperatursonden i jorden for at overvåge varmen.

Elektrisk folie Panel

Panelet elektriske folie er lavet af Adloheat, som sælger Gartneri udstyr. Panelet bruger varme til at tilskynde til frø og stiklinger til at vokse. Dens planter kabler kan du indstillet regulere varmeelement, som er omsluttet af polystyren plader og folie. Rul panelet og læg det i en voksende boks. Sætte frø containere på toppen og stik sig i. Indsæt sonden i planten jordbunden overvåge temperaturen. Du kan designe panelet elektriske folie til at rumme plantning behov og specifikationer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com