Hvordan man opbygger en udendørs brænde Rack

November 1

Hvordan man opbygger en udendørs brænde Rack

Bygge en udendørs brænde rack er gavnlig til at holde dit brænde stack pæn, organiseret og fra jorden. Bruge trykimprægneret tømmer til dette projekt, som det vil forblive udendørs. Trykimprægneret tømmer var designet til eksponering for udendørs elementer.

Instruktioner

•Anbring to af to af to boards 16 inches fra hinanden, lægge dem fladt på en stabil overflade.

•Klippe to 16-tommer stykker af to af seks, og Placer dem oven på to gange to boards. Skylle ender og square to gange to boards med udgangen af to af seks sider. Søm de to brædder sammen med 2½-tommer søm. Dette vil være i bunden af brænde rack.

•Klippe de resterende to af to bestyrelser i fem 16-tommer-stykker. Foranstaltning 16 inches fra to af seks på basen, placere en to gange to bord hver 16 inches, og sikre dem til basen med to ½-tommer søm. Disse er de cross seler til bunden af brænde rack.

•Klippe to two-by-four bestyrelser i fire-mund boards, forlader fire bestyrelser, der er 4 fod lang. Cut to 16-tommer ved 48-tommer stykker fra plader af krydsfiner. Disse er på de højre og venstre sider af brænde rack.

•Lay two-by-four boards på deres sider, 16 inches fra hinanden. Square 16-tommer stykke af 48-tommer krydsfiner på toppen af two-by-four. Skyl sider af krydsfiner og two-by-four. Skrue krydsfiner til two-by-four med 1 ½-tommer skruer. Gentag for de resterende two-by-four og krydsfinér.

•Strømforbrug i standby panelet højre side op, med krydsfiner vender indersiden af rack. Placere bunden af højre panel med højre side af den nederste base. Sæt med 3-tommer træ skruer. Placere skruerne 4 inches fra hinanden. Gentag denne proces for venstre side.

•Klippe fire 1-foot ved 1-foot brikker af krydsfiner fra de resterende træ. Skåret fire stykker i en 45 graders vinkel, og skyl dem på alle fire nederste hjørner af brænde rack. Sikre dem med 1½-tommer skruer; Brug masser af skruer til at sikre hjørne seler.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com