Hvordan man opbygger en forhøjet mursten gårdhave

November 2

Mursten terrasser gøre attraktivt tilføjelser til et hjem og forbedre udendørs boligareal. Almindeligvis bygget på jordoverfladen, interconnect mursten eller brolægger gårdhave ikke altid med døre. Tilføjelse af træ eller mursten trin mellem hjem døren og jordoverfladen bruger nogle af den tilgængelige plads og altid passer ikke med den overordnede udformning af hjemmet. Højdeindstillelige terrassen kombinerer skønheden i mursten overflade med lethed, hvormed et træ dæk bygget på døren plan. Projektet kræver nogle jorden bevæger sig men falder inden for mange gør-det-selv evner.

Instruktioner

•Build en støttemur omkring den planlagte udvendige mursten gårdhave. Installere blokke eller liggende tømmer ifølge retninger for at skabe væggen. Beholde væg blokke er almindeligt anvendt. Grave en grøft omkring 6 inches dyb og 12 inches lang. Fyld den med grus og placere den første række af fastholde blokke på plads. Tilføje rækker, indtil den ønskede højde er nået. Blokkene har et sikringsanlæg funktion og forblive på plads uden mørtel.

•Fjern sod og organisk materiale fra indre af støttemur. Græs og rødder i tænderne over tid skabe hulrum i jorden, der kan føre til jord afregning.

•Tilføj omkring 6 inches af grus i området. Bruge en vibrerende plade tamper til kompakt grus til det punkt, at ingen fodspor er synlig, hvis du går på grus. Tilføj 6 flere inches af grus og gentage stampning processen. Fortsæt med at tilføje grus, indtil den færdige grus overflade er omkring 6 inches under den planlagte øverste niveau af mursten gårdhave.

•Tilføj 3 inches af sand til toppen af grus. Bruge den vibrerende plade sikret for at pakke sandet så fodspor ikke er synlige, når sandet er betrådt.

•Sæt mursten brolæggere i sandet i det ønskede mønster. Holde pavers så stramt som muligt. Brug en mursten så med en diamant klinge til at skære mursten som nødvendigt for at passe stramt mod støttemur. Kontrollere niveauet af mursten med en 4-mund carpenter's plan for at sikre arbejdets mursten har en skråning på ca 1 inch i 10 fødder væk fra hjemmet.

•Scatter fine sand på toppen af terrassen og børste området med en kost. Dette tvinger sand ind i alle sprækker mellem mursten og hjælper med at holde det hele sammen.

Tips & advarsler

  • Bruge grus til fyld i støttemur snarere end jord. Jorden holder vand, som vil udvide når frosne, skaber et ydre pres på støttemur blokke. Vandet løber gennem grus, så frost er mindre af et problem.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com