Er lavendel planter, som slået sort døde?

November 2

Er lavendel planter, som slået sort døde?

Lavendel er duftende urt bruges i desserter, retter og som fyldstof i poser. Hvis du opdager din lavendel anlægget forsynet med sorte pletter, kan det ikke være døde eller døende. Men det sandsynligvis vil dø og sprede sygdommen til dine andre planter i din have. Din bedste mulighed er at slippe af med den.

Jesper

Lavendel shab er en sygdom, der inficerer lavendel planter af misfarvning og visnen det. Genkende shab misfarvninger på anlægget. Stænglerne bliver brune og sorte pletter vises derefter. En svamp der forårsager shab. Den eneste måde at hjælpe med at forhindre spredningen af Jesper er at sørge for du ikke plante din lavendel planter for tæt sammen. Svampen breder sig let fra plante til plante.

Standse spredningen af Jesper

Standse shab spredes ved at trække ud af lavendel anlægget rod og brænde det på et sikkert sted. Placere nye lavendel planter i en have seng med veldrænet jord og adgang til god sollys og luftstrøm.

Root Rot

Hvis du bemærker sorte blade, der visnende på din lavendel anlægget, så er det sandsynligt lider dit anlæg af root rot. Root rot opstår, når jorden er for vådt og svamp begynder voksende. Skære de syge dele af planten. Sørg for, at din jord er veldrænet og ikke kingsize lavendel anlægget.

Vækstbetingelser

Forebygge plantesygdomme ved at skabe en optimal vækstmiljø for din lavendel anlægget. Forbered din plantning sektion ved at løsne jorden og blande alderen gødning, sand og river klipper. Vælg en placering med god sollys. Forme dynger af jord omkring 8 til 20 inches høj, som afregner som det regner. Gøre en lavvandet kegle på toppen af højen, tilføje lavendel plante og sprede jord over rødderne.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com